Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sumie nie myślałem nad tym ale jakby tak zrobić teraz ciuszki z tamtych projektów wybrać numer 2 pod względem głosów :P Co by było szybciej itd :D

• Mod Team
Napisano

Bigos, sugeruję trochę się wstrzymac z projektami by do tematu zajrzeli ludkowie rozleniwieni świętami. Może pojawi się coś nowego, a może Przemko znów powali konkurencję na kolana nowym projektem.

Napisano

To co Mrmorty zrobisz temat z projektami ? Dajmy na to 2 tygodnie ? :P

Jak tak patrze to trochę zejdzie z tym bo projekty 2 tyg , głosowanie na projekty tydzień , lista pewnie z 2 tyg to już mamy koniec stycznia :D

Napisano

Ciuchy mają być na lato, więc przecież aż tak się chyba nam nie spieszy?

P.S A to logo tak troszkę mylące, domeny fr.org nie mamy, a po wpisaniu "fr.org" w google naszym oczom na pierwszej stronie ukaże się chyba wszystko za wyjątkiem forum rowerowego. ;-)

Napisano

Lato jak lato fajnie by było w kwietniu już w nich śmigać. Ja jestem chętny na koszulkę i spodenki, o ile TP nie zabije mnie ceną.

Napisano

Wolałbym już zaczynać bo nie wiadomo jak to wyjdzie w praniu :D a lepiej wcześniej jak za późno :)

Przy 30 zamówieniach:

koszulka 95zł

spodenki 104 zł

bluza z dł rękawem 119zł

Przy 40 zamówieniach -10%

Tutaj cennik BCM novatec :) Czyli zostajemy przy TP ?

Napisano

Wydaje mi się, że TP jest cenowo bezkonkurencyjne. Miałem kiedyś w ręku spodenki BCM. Lepsze niż TP, ale nie na tyle, żeby dopłacać 30 PLN.

Napisano

Wiesz co za 70 zł są spodenki z zwykłą wkładką , w tamtym roku braliśmy te lepsze przez to płaciliśmy 80 zł w tym roku pewnie też skusimy się na te "najlepsze "

Napisano

Panowie a co z wkładką w spodenkach? Będzie na poziomie czy raczej w stylu spodenek z GoSportu?

Wkładka w portkach od TP jest w moim odczuciu ok, dość gruba nie zgniata się w błyskawicznym tempie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...