venom2000 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kurczę panowie albo macie j...a albo nie! co z wami jest?? nie potraficie podejmować męskich decyzji i pójść za ciosem? ile jeszcze takie licytacje potrwają? Poproszę modów o zamknięcie tematu bo wszystko zostało już powiedziane i dopowiedziane a reszta to zbędna paplanina czas na zapisy i zakupy czas nam ucieka !! a im dłużej zwlekamy to firma się wypnie na nas a sezon coraz bliżej i zaczną zaraz zbierać większe zamówienia Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i niezdecydowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Już mamy wszystko ustalone, projekty gotowe do wysyłki. Teraz tylko czekamy do zamknięcia listy i wpłaty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mi zamek pasuje w końcu przydatna rzecz. 4 zł to nie aż znowu tak dużo. Mam jeszcze pytanko co do rozmiarów bo troszkę się pogubiłem. Mierzę 185 cm wzrostu ważę 70 kg jestem szczupły. Wybrałem rozmiar L, ale mam wątpliwość co do tego czy koszulka i bluza(szczególnie chodzi mi o rękaw) nie będą czasami za krótkie. Obecnie jeżdżę w koszulce o rozmiarze L, jest wprost idealna(mam też koszulkę XL ale jest za wielka), ale jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mam jedna prośbę do Moderatora, da się pozbierać najważniejsze aspekty tego tematu i wrzucić do pierwszego posta? Przecież większość postów w tym temacie to spam... Potem pojawiają się jeszcze bardziej cięte odcinki a propos przeszukiwania tematu... Dla mnie porażka, a na moje nieszczęście muszę tu zaglądać gdyż że względu na coraz to nowsze wymysły pragnę być na bieżąco. Podobnie jak pewnie kilku innych zainteresowanych. Raz ustalone rzeczy nagle mają być zmieniane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kurczę panowie albo macie j...a albo nie! co z wami jest?? nie potraficie podejmować męskich decyzji i pójść za ciosem? ile jeszcze takie licytacje potrwają? Poproszę modów o zamknięcie tematu bo wszystko zostało już powiedziane i dopowiedziane a reszta to zbędna paplanina czas na zapisy i zakupy czas nam ucieka !! a im dłużej zwlekamy to firma się wypnie na nas a sezon coraz bliżej i zaczną zaraz zbierać większe zamówienia Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i niezdecydowanych Ten temat służy właśnie do DYSKUSJI, jego zamykanie byłoby zupełnie bez sensu, bo służy właśnie do zadawania pytań. Zapisy są w innym temacie i trwają do 12 lutego, wiec ten temat na przeszkodzie nie stoi. Mógłby ktoś wyjaśnić mętlik z tym suwakiem, znowu kolejne dopłaty dla wszystkich czy to opcjonalny wybór? Może jakieś objaśnienie całej sytuacji w pierwszym poście, tak jak kolega wyżej napisał, bo zaraz się okaże, że się zapisze, a dojdzie jeszcze 20zł na cele charytatywne bo komuś się tak podoba, wybaczcie, ale wolę mieć wszystko czarno na białym, a nie "kilka złotych różnicy nic wam nie zrobi". Nie chcę być złośliwy, tylko pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja chętnie się zapisze ale jak się wszystko wyjaśni, bo własnie jak kolega napisał może dojśc kilka złotych a nie będzie wiadomo za co Najlepiej umieścic wszystko na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mi zamek pasuje w końcu przydatna rzecz. 4 zł to nie aż znowu tak dużo. Mam jeszcze pytanko co do rozmiarów bo troszkę się pogubiłem. Mierzę 185 cm wzrostu ważę 70 kg jestem szczupły. Wybrałem rozmiar L, ale mam wątpliwość co do tego czy koszulka i bluza(szczególnie chodzi mi o rękaw) nie będą czasami za krótkie. Obecnie jeżdżę w koszulce o rozmiarze L, jest wprost idealna(mam też koszulkę XL ale jest za wielka), ale jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy. No właśnie, ta rozmiarówka to masakra. Raz że trzeba wyciągać stare ciuchy i je mierzyć, dwa że i tak niewiadomo ocb. Ja mam 188 cm, ale długie nogi, więc koszulki mam prawie zawsze L. Orientuje się ktoś czy tutejsze L pasuje na 184-185 cm, klata 104 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Może zrobić temat w którym osoby, które kupowały stroje w tamtym roku podały swoje wymiary i rozmiary ciuchów jakie brały ? To by ułatwiło wybór tym którzy biorą stroje pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Na pewno taki temat ułatwiłby dobieranie właściwych rozmiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Koszulka i spodenki XXL na moje 185cm wzrostu i 90kg było super, teraz na 95kg jest raczej ciasne, choć nie obciska, ale generalnie wolę luźne ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja w zeszłym roku brałem komplet XL. Wzrost 187 cm waga 83 kg. Pasuje w sumie bardzo dobrze. Właśnie zastanawiam się żeby w tym roku również zamówić i mam 2 pytania. Pamięta ktoś czy rozmiarówka w zeszłym roku była identyczna i mogę bez problemu brać XL czy muszę sobie pomierzyć i sprawdzić jeszcze raz? Zastanawiam się czy bluzy ew. nie brać XXL... I druga rzecz - pewnie Ci którzy brali w zeszłej edycji pamiętają o denerwującym braku paska silikonowego na dole koszulki która przez to podwijała się jak nie powiem co. Wiadomo czy w tym roku ten mały błąd jest poprawiony i pasek będzie wszyty? Jeśli było o tym na poprzednich 33 stronach to przepraszam ale szczerze nie chce mi się wszystkiego czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Rozmiarówka ta sama. Pasek silikonowy będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A jak jest z tą rozciągliwością spodenek? Pytałem wcześniej, ale brak odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Spodenki całkiem dobrze się rozciągają, górna część (ta pod koszulką) chyba nawet jeszcze bardziej. Ja na udach mam całkowicie dopasowane i jedynie na samym dole jak jest pasek silikonowy to tak minimalnie uciska, mniej się rozciąga. Nie przeszkadza to w żaden sposób i nie czuć tego, jedynie jak zdejmiesz spodnie to widać odciśnięty ślad trochę. Bigos97 - dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mógłby ktoś wyjaśnić mętlik z tym suwakiem, znowu kolejne dopłaty dla wszystkich czy to opcjonalny wybór? Kilka/kilkanaście osób pytało o zamek w kieszonce z tyłu bluzki - tego tyczy się owa dopłata 4zł. IMO słusznie, warto mieć zamek na klucze czy telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A zamiast tego zameczka nie lepiej wam kupić zwykłą nerkę za 10 zł?? odniesie to zdecydowanie lepszy efekt i zwiększy się pojemność do przenoszenia telefonu,kaski itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 30 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jaki jest sens kupowania nerki, skoro mogę mieć kieszeń na zamek w koszulce, którą mam na sobie? Jak potrzebuję zabrać ze sobą więcej rzeczy, to biorę plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Spodenki całkiem dobrze się rozciągają, górna część (ta pod koszulką) chyba nawet jeszcze bardziej. Ja na udach mam całkowicie dopasowane i jedynie na samym dole jak jest pasek silikonowy to tak minimalnie uciska, mniej się rozciąga. Nie przeszkadza to w żaden sposób i nie czuć tego, jedynie jak zdejmiesz spodnie to widać odciśnięty ślad trochę. Bigos97 - dzięki za informacje. a ile tak +- cm rozciągają się w nogawce i w pasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Trzymając koszulkę i spodenki złożone czyli możesz liczyć podwójnie to koszulka jakieś 6-8 cm. a spodenki z 4 cm gdzieś. Ale to jest tak bardzo ogólnie zmierzone. A jest gdzieś inna rozmiarówka dla bluzy czy uznajemy że jest identyczna jak koszulki. Zastanawiam się czy lepiej brać bluzę tak samo obcisłą jak koszulke czy lepiej trochę luźniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A zamiast tego zameczka nie lepiej wam kupić zwykłą nerkę za 10 zł?? odniesie to zdecydowanie lepszy efekt i zwiększy się pojemność do przenoszenia telefonu,kaski itp Nerka do stroju kolarskiego pasuje jak świni siodło. Dodatkowo przy intensywnej jeździe jakikolwiek ucisk w okolicy pasa pawoduje dyskomfort. No, ale jak kto woli. To tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To zróbmy nerki w barwach FR A wracając do tematu to namieszaliście z tymi rozmiarami. Ja tez mam około 188 i 84 i wszystkie koszulki mam L, jedne są mniejsze ine większe ale zawsze L. Pomierzyłem dwie najlepiej pasujące i eLka forumowa jest o około 1cm większa. To albo lubicie mocno luźne albo ja za jakiś czas będę miał do odsprzedania za małą koszulkę z moim imieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A w końcu co robimy z tymi zamkami? Wszyscy dopłacają czy tylko te osoby które chcą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Zamki dla tych co chcą Wysłane z SGS 3 Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Co wy piszecie. Wszystkie są z zamkami, wszystkie mają nick z przodu i z tyłu. Za zamek jest dopłata 4 zł (64zł koszulka), ale może będzie taniej. Proponuję przejrzeć temat przed zadawaniem głupich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dokładnie Michalj. Pinio46 popraw sobie posta w temacie o zamówieniach. Artex zgubiłeś Mrmort'ego. WSZYSTKIE KOSZULKI MAJĄ 3 KIESZONKĘ NA ZAMEK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.