Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli zostaje :

Bluza bez nicków

Koszulka z nickiem z przodu i z tyłu :)

czy dla chcących moze być bez nicka z tyłu ?

pytanie czysto techniczne, bo łatwiej coś odjąć niż dodac :)

pyatnie z serii "to be or not to be" czyli z nickiem tylko z przodu czy wogóle bez nicka :)

Myślę cały czas nad rozmiarem dla siebie. Mam 173 cm wzrostu i 68 kg wagi. Nie mogę się połapać w tych wszystkich rysunkach i tabelkach.

Wydaje mi się, że znacznie ułatwiłoby to sprawę gdyby osoby, które zamówiły w tamtym roku zamówiły stroje napisały swój wzrost, wagę, rozmiary ciuchów jakie wzięli oraz jak na nich leżą :)

Waga nie jest dobrym odzwierciedleniem wyboru koszulki. Ja przy idealnie tej samej wadze i wzroście nie widzę się w koszulce XL. Szerokość w klacie według tabeli to 55, czyli 110. W moim przypadku to będzie spadochron. Chyba, że rozmiarówka w tabeli jest drastycznie zawyżona.

• Mod Team

Bigos, pozwolę sobie zasugerować: nie pytaj wszystkich o wszystko cały czas, bo będzie jak rok temu, głosowanie o usunięcie czegoś z koszulek głosowanie na temat taki, sraki i wszystko się ciągnie, lepiej samemu to ustalić i dać tylko ogłoszenie do publicznej wiadomości, 4 zł za zamykane kieszonki raczej nikomu różnicy nie zrobi :P

Ok, to ja bardzo prosze o zamek do mojej koszulki! Moze wypadaloby wypytac wszystkich juz zapisanych i skopiowac liste zeby nastepni dopisujacy sie juz zaznaczali(lub nie) ta opcje..?

POZDRo-:ver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...