bigos97 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bluza ma zamek na całej długości. Próbuję się dobić w sprawie kieszonki na zamek Jutro dam odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Fajnie dzięki. Fajnie by było jak dało by radę te kieszonkę na zamek zrobić Wysłane z SGS 3 Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No przyda się Raczej załatwię ale to będzie wariant 3 kieszonki ( środkowa na zamek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No no no właśnie coś takiego Wysłane z SGS 3 Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czyli zostaje : Bluza bez nicków Koszulka z nickiem z przodu i z tyłu czy dla chcących moze być bez nicka z tyłu ? pytanie czysto techniczne, bo łatwiej coś odjąć niż dodac pyatnie z serii "to be or not to be" czyli z nickiem tylko z przodu czy wogóle bez nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Z tego co pamiętam, w ubiegłorocznych zamówieniach za nick obowiązywała dopłata 5zł. Teraz jest za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak nicki za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak nicki za free a co z opcja bez nicka z tyłu ? mozna czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 @plmatrix: nie musisz zadawać 20 razy tego samego pytania, wszyscy na pewno je widzieli a być może bigos musi dowiedzieć się w TP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Myślę cały czas nad rozmiarem dla siebie. Mam 173 cm wzrostu i 68 kg wagi. Nie mogę się połapać w tych wszystkich rysunkach i tabelkach. Wydaje mi się, że znacznie ułatwiłoby to sprawę gdyby osoby, które zamówiły w tamtym roku zamówiły stroje napisały swój wzrost, wagę, rozmiary ciuchów jakie wzięli oraz jak na nich leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 @plmatrix: nie musisz zadawać 20 razy tego samego pytania, wszyscy na pewno je widzieli a być może bigos musi dowiedzieć się w TP... zgadzam sie z tobą, ale jak nie dostaje konkretnej odpowiedzi tylko "na około" wole dopytac no nic , poczekam moze sie wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Pisałem że są dwie opcje 1. Nicki z przodu i z tyłu 2 bez nicków Innych opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Mam 186cm wzrostu 75kg wagi. Ostatnio brałem koszulkę L i spodenki XL. Koszulka jest odrobinę za krótka i się często podwija. W tym roku biorę XL. Spodenki pasują choć na początku szelki trocho mocno opinają i muszą się wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 blackiwan dzięki za info - bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Waga nie jest dobrym odzwierciedleniem wyboru koszulki. Ja przy idealnie tej samej wadze i wzroście nie widzę się w koszulce XL. Szerokość w klacie według tabeli to 55, czyli 110. W moim przypadku to będzie spadochron. Chyba, że rozmiarówka w tabeli jest drastycznie zawyżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A wiecie coś może o sugerowanych obwodach pasów do spodenek? Mam 84 cm w pasie i według tabelki powinienem brać spodenki XXXL :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kilka stron do tyłu była informacja na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ok, dzięki za info. Tyle się tutaj informacji przewija, że się trochę pogubiłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Drodzy koledzy i koleżanki. Jeśli chcemy koszulkę z kieszonką na zamek ( 3 kieszonki i w tej środkowej jest mniejsza na zamek tak jak w Rogelli itd ) musimy dopłacić 4zł do koszulki. Wybór pozostawiam wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Bigos, pozwolę sobie zasugerować: nie pytaj wszystkich o wszystko cały czas, bo będzie jak rok temu, głosowanie o usunięcie czegoś z koszulek głosowanie na temat taki, sraki i wszystko się ciągnie, lepiej samemu to ustalić i dać tylko ogłoszenie do publicznej wiadomości, 4 zł za zamykane kieszonki raczej nikomu różnicy nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ok To już ostatnia rzez jaką chciałem ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dokładnie. Wydaje mi się, że zamek się przyda np. na telefon czy inne wartościowe rzeczy. Jak bardzo rozciągliwy jest materiał w spodenkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jeżeli kobiety zamawiają damskie koszulki i spodenki to dobrze będzie to jakoś w temacie z zapisami zaznaczyć. Na końcu dodać " ( damskie ) ". Lub odezwać się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ok, to ja bardzo prosze o zamek do mojej koszulki! Moze wypadaloby wypytac wszystkich juz zapisanych i skopiowac liste zeby nastepni dopisujacy sie juz zaznaczali(lub nie) ta opcje..? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wszyscy będą mieli z zamkiem i problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.