Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może wrzućcie do tematu z zapisami z jakiego materiału jest bluza czy z takiego jak koszulki czy z grubszego. Nie każdy ma ochotę przeszukiwać ten temat

Napisano
-koszuka kolarska rękaw krótki ,dzianina Bioactive-Dry 145g/m²,zamek krótki,kryty(2/3 lub3/4),długi YKK 60 zł

-koszulka kolarska rękaw długi,dzianina Thermoactive 200g/m²,zamek długi YKK 80 zł

Porównanie koszulek :P

Co do koszulki z krótkim jaki zamek 3/4 ? :PEdit: Cena bluz zmianie nie ulegnie czy będzie mniej czy więcej osób

Na pewno z tego samego?:)

Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

No właśnie ktoś pytał o nick, co z nim ? :P

Moim zdaniem nicku na koszulce nie powinno być w ogóle tylko na spodenkach (wysokość czterech liter). Dzięki temu, można by wymieniać między sobą koszulki lub sprzedać. I zdecydowanie najłatwiej jest odczytać napis w tym miejscu w trakcie pedałowania :P

Napisano

Niszczacyzboze

przykład- artex232 - spodenki L - koszulka M (+nick) - bluza M - czerwone

napisz tak :D - Niszczacyzboze - spodenki L - koszulka L (+nick) - czerwone - bluza L - niebieska

Napisano

Nie ma co wydziwiać bo w takim tempie z tyloma zmianami i przeróbkami, nowymi pomysłami itp. to do czerwca się nie wyrobimy z ciuchami.

:thumbsup:

Napisano

(...)

Koszulka z nickiem z przodu i z tyłu :)

...nie wiem czy było czy mi umknęło - jaka czcionka nick'a? Drukowane litery czy "małe", kursywa itepe itede? I tak jestem zdecydowany na zakup, ale pytam z czystej ciekawości ;)

POZDRo-:ver

Napisano

Szybkie pytanko czy bluza i koszulka mogą mieć albo mają kieszeń zapinaną na zasuwak?

I rozumiem ze bluza jest rozpinana na całej długości z przodu >_>

Wysłane z SGS 3 Tapatalkiem

Napisano

@kazafaza, font Impact, wielkie i małe litery, dokładnie tak jak jest w projekcie :-)

PS. Dziękuję tym, którzy doceniają Bigosa i moje zaangażowanie oraz poświęcony czas na projekt i sprawy organizacyjne :-)

Napisano

Dzięki za info :thumbsup:

Dzieki wielkie za ogarnięcie tematu oklasky.gif

POZDRo-:ver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...