Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

10 zł to dość sporo jak na dopłatę, przewidujemy tylko 12 osób?

2x koszulka + 2x spodenki = 2 x 60zł + 2x 80zł = 120 + 160 = 280zł

Podzielone na 30 osób daje 9zł z groszami. Ty policzyłeś bez spodenek ;-)

Choć zawsze "gratisowa" była tylko koszulka i to dla pomysłodawcy :-)

Muszę się wypowiedzieć, bo nie zdzierżę :)

Szkoda Wam tych 10 zł na chłopaków? Dopóki nie było mowy o kasie to nikt nie protestował odnośnie gratisów dla bigosa. Chłopak był zaangażowany i mu się należy przynajmniej ta koszulka, chociaż uważam, że powinien dostać cały zestaw. Zwycięzca projektu jak w konkursie - samą koszulkę.

Błagam Was - zachowujcie się :), byle jak ale zawsze :).

A tak już całkiem na poważnie - to zmieńmy zasady opłacenia chłopakom strojów. Niektórzy biorą samą koszulkę, niektórzy cały zestaw. Co powiecie na to, żeby do każdej rzeczy doliczać np. 3 zł, tak żeby ten co kupuje jedną rzecz zapłacił 3 zł a ten co 4 - 12 zł. Może finalnie wyjdzie mniej. Ja osobiście wezmę 4, albo 5 rzeczy, więc zapłacę więcej - żeby nie było.

Także uważam, że dla organizatora(za poświęcony czas) i autora najlepszego projektu powinna być tylko koszulka tak jak była mowa o tym na początku.

Wtedy wychodziłoby ok. 4 zł na 30 osób. Oczywiście wraz z wzrostem osób liczba byłaby coraz mniejsza. Na bieżąco śledziłem temat i nie było mowy że na spodenki też się zrzucamy.

Także uważam, że dla organizatora(za poświęcony czas) i autora najlepszego projektu powinna być tylko koszulka tak jak była mowa o tym na początku.

Od początku to była mowa o koszulce dla autora zwycięskiego projektu.

Dla organizatora pojawiała się jakoś tak nagle, aby następnie ewoluować w dwa komplety:P

Dla organizatora pojawiała się jakoś tak nagle, aby następnie ewoluować w dwa komplety:P

bigos97- koszulka mu się należy bez dwóch zdań.

Jeżeli o mnie chodzi składka 5 zł mi odpowiada.

:icon_cool:

• Mod Team

Koszta składki można ustalić przecież po skończeniu zapisów skoro to jest uzależnione od liczby chętnych.

Rozumiem, że skoro płacimy 80 zł za spodenki, czyli tyle samo co rok temu to wkładka jest taka sama, generalnie koszulka i spodenki to to samo co rok temu, tylko w innych barwach?

@arkm: U mnie nic się nie skurczyło po 2 latach, więc jest ok, jedynie może nieco kolory wyblakły, ale jeżeli tak to bardzo mało, wkładka w zeszłorocznych spodenkach jest prawie jak nowa, nie ubija się i jest dość gruba i wygodna.

• Mod Team

Nie no Bigos też przynajmniej koszulkę musi dostać. Tu nie ma co dyskutować. Chłopak ugania się za TP i załatwia za nas wszystko ;)

Po koszulce dla organizatora i projektanta! To nie ulega wątpliwości. Dając w tym roku po komplecie w przyszłym roku będą chcieli po komplecie dla członków rodziny :P W zeszłym roku była koszulka tylko dla projektanta, więc niech się organizator cieszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...