artex232 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kiedy będzie można się wpisywać kto co bierze, wpłacać itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dziś wieczorem Koło 19 wrzucę zdjęcia bluzy i dodatkowe info od Pani Ani Dobra macie tu fotki bluzy i info od TP. Dzianina 100% mikropoliester,drapana może być w jednym z dwóch splotów -kratka 200g/m² z apreturą antyelektrostatyczną -łezka 210g/m² Zamek długi YKK, 3 kieszenie Download at SpeedyShare Download at SpeedyShare Jeszcze muszę dopytać jak wygląda sprawy z kieszonkami z krótkim czy będą 3 jak w tamtym roku czy da radę zrobić jeszcze jedną na zamek A teraz zabieram się za temat z zamówieniami :)http://imageshack.us/gal.php?id=sJakk5ylnp6plaiUoKeXn62S39PSog tu powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy tą "bluzę" nakłada się na koszulkę, czy może jest to trochę grubsza koszulka z długim rękawem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Rozumiem że będzie można wybrać pomiędzy koszulką czerwoną lub niebieską ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tak, kto co lubi Cena nie ulega zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tak mamy 2 wersje kolorystyczne spodenek koszulek i bluz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 BIGOS97 Już jest temat z zamówieniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Panowie czy ściepa na moje i 13k2 ubranka pasuje 9,33 na 30 osób Może tak być ? Czekam jeszcze na projekty od 13k2 na maila. Dopytam o kieszonki w koszulce krótkiej i na jakie temp przewidywane są te bluzy. Żeby wszystko było ładnie W końcu mamy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A jak wygląda sprawa wkładki w spodenkach jest jeden rodzaj czy jest jakiś wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nie ma problemu, należy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bigos - to było już ustalone że do kosztów zakupu należy dodac koszt zrzuty na ciuchy dla projektanta i ogarniającego. Myślę że będzie więcej niż 30 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Wkładkę mamy "najlepszą " W tym roku przesyłka powinna być ciut droższa (10zł ) bo zmienił się cennik na paczki Na ankiecie wychodzi koło 60 osób razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Wkładkę mamy "najlepszą " W tym roku przesyłka powinna być ciut droższa (10zł ) bo zmienił się cennik na paczki Na ankiecie wychodzi koło 60 osób razem Dokładnie. "... proszę osoby, które nie chcę kupować strojów o powstrzymanie się od głosowania!!! " Kusi mnie bardzo ten komplecik(bluza + spodenki + koszulka). W sumie cena jest atrakcyjna. No i zaszczyt śmigania w barwach i znakach z forum. A co do rozmiarów bluzy będą jednoznaczne z tabelą rozmiarów koszulki czy ulegną zmianie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tabela na koszuli jest także tabelą rozmiarów na bluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A zorientowałbyś się jak jest z długością rękawów w bluzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jest w rozmiarówce podana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nie ma sprawy jutro będzie Sory że temat bez podkreśleń ale na forum mogę tylko czytać i komentować tematy ( coś mi szwankuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jest już temat do zapisów, jak by ktoś coś http://www.forumrowerowe.org/topic/128525-forumowe-ciuchy-zapisy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 artex232, no właśnie znalazłem już na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bluzy są bez nicków. Spodenek czerwonych nie ma bo limit się skończył są na imageshack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli jak chcę samą koszulkę to muszę 8 dych wyłożyć? ;/ Myślałem że się w 60zł wyrobię no ale cóż, chyba i tak wezmę. P.S. A gdy faktycznie uzbiera się te 60 osób to ta zrzutka będzie niższa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Przed dodaniem się do listy zamówień sugeruję przeczytać sposób w jaki należy to zrobić (czyli 1. post). Do kiedy trwają zamówienia? 10 zł to dość sporo jak na dopłatę, przewidujemy tylko 12 osób? BTW. Osoby z większych miast mogą zorganizować lokalną dystrybucję, wyjdzie tańsza przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 tak Najpierw mamy 2 tyg na zapisy potem wpłaty bo składki mogą się zredukować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli jak chcę samą koszulkę to muszę 8 dych wyłożyć? ;/ Koszulka z krótkim rękawem kosztuje 60zł Koszulka z długim rękawem kosztuje 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Mokry bo jeszcze wysyłka i składki Oczywiście mamy damskie koszulki i damskie spodenki z odpowiednią dla pań wkładką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.