Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś wieczorem :) Koło 19 wrzucę zdjęcia bluzy i dodatkowe info od Pani Ani :)

Dobra macie tu fotki bluzy i info od TP.

Dzianina 100% mikropoliester,drapana może być w jednym z dwóch splotów

-kratka 200g/m² z apreturą antyelektrostatyczną

-łezka 210g/m²

Zamek długi YKK,

3 kieszenie

Download at SpeedyShare

Download at SpeedyShare

Jeszcze muszę dopytać jak wygląda sprawy z kieszonkami z krótkim czy będą 3 jak w tamtym roku czy da radę zrobić jeszcze jedną na zamek :P

A teraz zabieram się za temat z zamówieniami :)http://imageshack.us/gal.php?id=sJakk5ylnp6plaiUoKeXn62S39PSog tu powinno działać :P

Panowie czy ściepa na moje i 13k2 ubranka pasuje 9,33 na 30 osób :D Może tak być ?

Czekam jeszcze na projekty od 13k2 na maila. Dopytam o kieszonki w koszulce krótkiej i na jakie temp przewidywane są te bluzy. Żeby wszystko było ładnie :) W końcu mamy czas :)

Wkładkę mamy "najlepszą " :) W tym roku przesyłka powinna być ciut droższa (10zł ) bo zmienił się cennik na paczki :)

Na ankiecie wychodzi koło 60 osób razem :D

Dokładnie.

"... proszę osoby, które nie chcę kupować strojów o powstrzymanie się od głosowania!!! "

Kusi mnie bardzo ten komplecik(bluza + spodenki + koszulka). W sumie cena jest atrakcyjna.

No i zaszczyt śmigania w barwach i znakach z forum. :teehee:

A co do rozmiarów bluzy będą jednoznaczne z tabelą rozmiarów koszulki czy ulegną zmianie ?

• Mod Team

Przed dodaniem się do listy zamówień sugeruję przeczytać sposób w jaki należy to zrobić (czyli 1. post).

Do kiedy trwają zamówienia?

10 zł to dość sporo jak na dopłatę, przewidujemy tylko 12 osób?

BTW. Osoby z większych miast mogą zorganizować lokalną dystrybucję, wyjdzie tańsza przesyłka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...