Mod Team Franio Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 No niestety.. brakło jej 53 głosów [Forumowe stroje]Głosowanie na projekty - Rowerowe forum na max! - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Słuchajcie - to nie jest inicjatywa właściciela forum i właściciel nie dorzuca się więc jaki w tym problem? Jeśli jest pomysł na koszulkę forumową to nawet jeśli ona będzie w kolorach "bahamskich" a będzie miała logo forum to nadal będzie to koszulka forumowa @alkor - nie przesadzaj, z koszulkami to nie tak jak z sukienkami że pójdziesz na bal a inna dama ma taką samą tylko że ładniejszą... To można zrobić w ogóle bez logo forum, ani nic nie identyfikującego koszulek z forum Ale tak serio, jak robimy forumowe koszulki to właściciele chyba mają prawo głosu, albo nie zgodzić się, na zestawienie kolorów. Jakby nie patrzyć "forumrowerowe.org" jest pewną marką, a koszulki formą reklamy, mimo że administracja nic nie dokłada (a może jednak nam zasponsorują te koszulki? ). Dobra ja się nie wtrącam, ja tu tylko sprzątam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie rozumiem w czym macie problem teraz?? Dwa kolory kompletów?? Jeżeli komuś nie odpowiada to niech nie kupuje i po problemie,mi podobają się obydwa pomysły kolorystyczne i wezmę sobie niebieski bo lepiej będzie mi pasował od czerwonego mimo że głosowałem na czerwony,ludzie się trudzą,wkładają swój czas wolny a wy jeszcze się foszycie?? Weście się ogarnijcie bo brzmicie jak jakieś bezstresowo wychowywane małolaty a nie dorośli ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Na bluzy nie ma limitów Ile chcemy tyle zrobią A podali cenę? Ewentualnie rozmiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 To jak? Będą te bluzy w końcu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Przygarnąłbym bluze na chłodne, lekkie wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Liczę po cichu, że zebra adamosa. Miło, że doceniasz mój projekt kolego , ale może byś tak zagłosował w ankiecie - to może chociaż się na "pudło" załapie , bo widzę że głosowanie jest już praktycznie rozstrzygnięte. @13k2 - moje gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 13k2 przerobisz projekt na bluzę w wolnym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O wygrałem, cóż za niespodzianka Dziękuję wszystkim za głosy 13k2 przerobisz projekt na bluzę w wolnym czasie ? A dostanę bluzę? Dobra, żartuję. OK, nie ma sprawy. Tylko identyczny projekt, znaczy z nickiem itp. tylko długi rękaw? Mógłbyś napisać coś więcej o tej bluzie, cenę, ocieplana, czy nie itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Fajnie jakby bluza miała zamek po całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A co napisem i zębatką z logo forum... będzie jakiś szablon ?? na tą edycję już za późno ale na przyszłość może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Myślę że po południu będzie temat z zapisami. Na razie same zapisy potem ustalimy ceny jak już będę wiedział ile osób mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bluza typu "kolarka" ? Czyli np. czy coś typu kangurka oczywiście z odpowiednim nadrukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thened Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Myślę że po południu będzie temat z zapisami. Na razie same zapisy potem ustalimy ceny jak już będę wiedział ile osób mamy Ale dobrze znać jakieś orientacyjne chociaż widełki cenowe (10 pln różnicy nie robi, ale czy obracamy się w granicach 100 pln za bluzę czy 150 to już istotne, ew. ile osób się musi zgłosić żeby cena była niższa). Po drugie troszkę ciężko np. mnie podjąć decyzję czy chcę bluzę czy nie jeśli nie wiem czy jest ocieplana i na ile funkcjonalna (tzn opaska silikonowa na dole TAk/NIE, suwak zakładam że na całości, ale co z kieszeniami? Są? Ile?). Nie każdy jeździ na rowerze na okrągło, do tego jakieś ciuchy w szafie każdy ma a 150 pln na ulicy nie leży :) Jeśli zrobimy po prostu zapisy chcesz / nie chcesz, a później będą konkrety to może się ilość zmniejszyć (lub zwiększyć - co wtedy? komuś braknie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dla wszystkich zainteresowanych projekt z długim rękawkiem. Więcej szczegółów na temat bluz rzeczywiście by się przydało, nikt w ciemno nie zamówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli kolarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 koszulka kolarska rękaw długi,dzianina Thermoactive 200g/m²,zamek długi YKK 80 zł. Dopytam jeszcze o nią :)Edit. To z zapisami poczekam aż będzie więcej info na temat bluzy, i jak ich grafik prześle oficjalne projekty nam do zaakceptowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli to koszulka z długim rękawem Myślałem, że będzie zwykła bluza rowerowa. Materiał ten sam co koszulka z krótkim rękawem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 -koszuka kolarska rękaw krótki ,dzianina Bioactive-Dry 145g/m²,zamek krótki,kryty(2/3 lub3/4),długi YKK 60 zł -koszulka kolarska rękaw długi,dzianina Thermoactive 200g/m²,zamek długi YKK 80 zł Porównanie koszulek Co do koszulki z krótkim jaki zamek 3/4 ? :PEdit: Cena bluz zmianie nie ulegnie czy będzie mniej czy więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Super! Biorę wszystko! Czy rozmiarówka koszulki i spodni jest TAKA SAMA jak w zeszłym roku? Ułatwi to wybór ubrań osobom posiadających zeszłoroczny komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Taka sama, napisałem do TP o zdjęcie przykładowe bluzy żeby niektórym pomóc w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Fajnie jakby bluza miała zamek po całości. Innej opcji nie ma - w bluzie zamek tylko na całą długość Czyli komplet (koszulka + spodenki + bluza) - 220zł? Czy dla kogoś, kto wziąłby komplet może jakaś zniżka...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Chyba trzeba jakieś alternatywne wybory wyznaczyć, zawsze wygrywają projekty które niczym nie zaskakują. Bez urazy oczywiście, jednak od ubioru oczekuje zazwyczaj czegoś ciekawego. Adamos, pozbieraj chętnych. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jak się wam nie podoba projekt to nie kupujcie, zróbcie sobie swój, zanieście do TP bądź innej firmy i przy zamówieniu np dla 3 osób wyjdzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Adamos, pozbieraj chętnych No cóż ja mogę kolego??? Przegrałem w uczciwym głosowaniu. Oczywiście wszystkie osoby, które oddały głosy na moje projekty, mogą je sobie wykorzystać, tzn. skompletować stroje w dowolnej firmie. Z prostej przyczyny - braku czasu - sam tego "ogarnąć" nie mogę No chyba, że znajdą się jacyś chętni, aby się tematem zająć. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.