Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ajjj, przeszły niebieskie jako opcja?

Szkoda bo już się nastawiałam na zakup.

Znaczy jak będą oba kolory do wyboru to nie kupisz?

Ja tam jestem zdecydowanie za czerwonym, ale jak innym się podoba niebieski, bardziej do roweru pasuje czy coś, to ich wybór jak jest taka możliwość ;)

Co do pyta

Znaczy jak będą oba kolory do wyboru to nie kupisz?

Ja tam jestem zdecydowanie za czerwonym, ale jak innym się podoba niebieski, bardziej do roweru pasuje czy coś, to ich wybór jak jest taka możliwość ;)

Nie ma rabatów. To i tak najniższe ceny jakie możesz dostać.

alkor nie rozumiem Cię, dlaczego nie kupisz?

Dokładnie- jak wchodzi opcja w kolorach innych niż forumowe to ja dziękuję. Rozpisywałam się o moim podejściu do tych corocznych projektów wcześniej i zdania nie zmieniam.

Ale w sumie dla Was chyba to nic nie zmienia, ze jedna koszulka mniej będzie zakupiona?//edit: profilaktycznie podkreślam, ze to pytanie retoryczne:P//

Dokładnie- jak wchodzi opcja w kolorach innych niż forumowe to ja dziękuję. Rozpisywałam się o moim podejściu do tych corocznych projektów wcześniej i zdania nie zmieniam.

Ale w sumie dla Was chyba to nic nie zmienia, ze jedna koszulka mniej będzie zakupiona?//edit: profilaktycznie podkreślam, ze to pytanie retoryczne:P//

Mnie zmartwi :P Uważam, że jeżeli administracja, moderatorzy i ogólnie cała "góra" nie ma nic przeciwko nie forumowemu kolorowi, to nie ma co się tak oburzać. Elementy identyfikujące forum zostaną i się wyróżniają, na niebieskiej wersji nawet bardziej, bo trochę się ten czerwony "gryzie" z niebieskim. Rozumiem, jakby była tylko niebieska.

• Mod Team

Słuchajcie - to nie jest inicjatywa właściciela forum i właściciel nie dorzuca się więc jaki w tym problem? Jeśli jest pomysł na koszulkę forumową to nawet jeśli ona będzie w kolorach "bahamskich" a będzie miała logo forum to nadal będzie to koszulka forumowa :)

@alkor - nie przesadzaj, z koszulkami to nie tak jak z sukienkami że pójdziesz na bal a inna dama ma taką samą tylko że ładniejszą... :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...