Mod Team Pixon Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Józek ja dla swojej kobiety też będę chciał jeden komplet niebieski. Ja się waham jaki chce kolor. może taki sam jak moja druga połówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no mi się rozchodzi o koszulkę dla mojej siostrzenicy co to chciałaby jeździc jak wujek Tylko nie wiem czy robią stroje na 13-latki - Bigos, dasz radę zapytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Pewnie że dam Z Pytaniami walcie do wieczora to ja zapytam jutro Tak na szybko ! Opaska silikonowa w cenie Damskie ciuchy są, tabelę z rozmiarem wrzucimy na 1 post, spodenki są z wkładkami ale są jakieś mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @@bigos97, tak jak @safian pisał-może zapytał byś się o cenę bluz? Może autorowi wygranego projektu udało by się przerobić wzór z koszulki na bluzę. Kilku użytkowników by może kupiło bluzę od TP nawet po cenach "detalicznych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dobra to jutro zapytam, w sumie sam bym pewnie bluzę przygarnął Edit : Jestem zszokowany jak TP szybko odpowiada dzisiaj na moje pytania Pyt. o bluzy poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jeśli będą bluzy i wygra obecnie liderujący projekt to jestem mocno zainteresowany. Jeśli nie to trudno pozostaje przy spodenkach i koszulce. Dobrze że będzie ten silikon, zeszłoroczna miała tendencje do podwijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na pewno kilku chętnych na bluzy się znajdzie. Bluzy to już raczej bez nicku. Ciekawe czy autor wygranego projektu zgodzi się przerobić projekt na bluzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja też jestem zainteresowany bluzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nie wiem dlaczego ale nie wyświetla mi sie tabela rozmiarów spodenek. Czy mógłbbym poprosić o wklejenie raz jeszcze albo przesłanie na PM? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ajjj, przeszły niebieskie jako opcja? Szkoda bo już się nastawiałam na zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nie wiem dlaczego ale nie wyświetla mi sie tabela rozmiarów spodenek. Czy mógłbbym poprosić o wklejenie raz jeszcze albo przesłanie na PM? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ajjj, przeszły niebieskie jako opcja? Szkoda bo już się nastawiałam na zakup. Znaczy jak będą oba kolory do wyboru to nie kupisz? Ja tam jestem zdecydowanie za czerwonym, ale jak innym się podoba niebieski, bardziej do roweru pasuje czy coś, to ich wybór jak jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A czy przy zakupie dwóch koszulek, osoba kupująca może liczyć na jakiś rabacik? Bo np. za 100pln to bym wziął jedna i drugą. Chociaz do roweru to mi nie pasuje żadna, ale przynajmniej niebieski podkreśli błękit mych ocząt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Żartujesz sobie? kupujemy kilkadziesiąt koszulek i ta druga twoja TP nie zbawi (rabatu większego nie dadzą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie ma rabatów. To i tak najniższe ceny jakie możesz dostać. alkor nie rozumiem Cię, dlaczego nie kupisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @@michalj, tak sobię żartuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Co do pyta Znaczy jak będą oba kolory do wyboru to nie kupisz? Ja tam jestem zdecydowanie za czerwonym, ale jak innym się podoba niebieski, bardziej do roweru pasuje czy coś, to ich wybór jak jest taka możliwość Nie ma rabatów. To i tak najniższe ceny jakie możesz dostać. alkor nie rozumiem Cię, dlaczego nie kupisz? Dokładnie- jak wchodzi opcja w kolorach innych niż forumowe to ja dziękuję. Rozpisywałam się o moim podejściu do tych corocznych projektów wcześniej i zdania nie zmieniam. Ale w sumie dla Was chyba to nic nie zmienia, ze jedna koszulka mniej będzie zakupiona?//edit: profilaktycznie podkreślam, ze to pytanie retoryczne:P// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Spokojnie są przewidziane 2 wersje niebieska i czerwona Teraz to ja mam dylemat który wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 bigos ale właśnie alkor chodzi o to, że są dostępne dwie wersje kolorystyczne, i dlatego nie kupi. Chyba nawet nie mamy co próbować zrozumieć kobiecej logiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 To ja nie czaje ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dokładnie- jak wchodzi opcja w kolorach innych niż forumowe to ja dziękuję. Rozpisywałam się o moim podejściu do tych corocznych projektów wcześniej i zdania nie zmieniam. Ale w sumie dla Was chyba to nic nie zmienia, ze jedna koszulka mniej będzie zakupiona?//edit: profilaktycznie podkreślam, ze to pytanie retoryczne:P// Mnie zmartwi Uważam, że jeżeli administracja, moderatorzy i ogólnie cała "góra" nie ma nic przeciwko nie forumowemu kolorowi, to nie ma co się tak oburzać. Elementy identyfikujące forum zostaną i się wyróżniają, na niebieskiej wersji nawet bardziej, bo trochę się ten czerwony "gryzie" z niebieskim. Rozumiem, jakby była tylko niebieska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Powiem brutalnie. Forum (właściciele) nie funduje, więc ma niewiele do powiedzenia. Jednak jak widać wygrywa jedyna słuszna kolorystyka. Mamy demokrację. Niech wygra lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Na bluzy nie ma limitów Ile chcemy tyle zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Słuchajcie - to nie jest inicjatywa właściciela forum i właściciel nie dorzuca się więc jaki w tym problem? Jeśli jest pomysł na koszulkę forumową to nawet jeśli ona będzie w kolorach "bahamskich" a będzie miała logo forum to nadal będzie to koszulka forumowa @alkor - nie przesadzaj, z koszulkami to nie tak jak z sukienkami że pójdziesz na bal a inna dama ma taką samą tylko że ładniejszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Darujcie mi lenistwo, ale trochę tu naspamiliście, który projekt wygrał? Liczę po cichu, że zebra adamosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.