bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To co może jakaś ankieta ? bluzy vs nogawki rękawki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbar Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja jestem chętny na koszulkę, rękawki/nogawki. Wg mnie powinna być tabela rozmiarów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To co może jakaś ankieta ? bluzy vs nogawki rękawki ? Jestem za PS:Czy można prosić link do wyglądu koszulek i spodenek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Jeśli faktycznie macie rezygnować z bluz to dobre i będą rękawki. Oby coś było w ogóle. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 PS:Czy można prosić link do wyglądu koszulek i spodenek ? http://www.forumrowerowe.org/topic/120533-forumowe-ciuchy-cieple-na-jesien/page__st__160#entry1184558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Można by się pokusić i o to i o to ale musi być spora ilość i to musi byc pewne. Bo 5 bluz nie opłaca się chyba robić. Dlatego też warto zrobić ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Standardowo jestem zainteresowany kompletem. Gdyby pojawiła się bluza to też. Z miłą chęcią widziałbym długie spodnie, ale zainteresowanie chyba średnie. Gratisowa koszulka dla organizatora to dobry pomysł Proponuję obdarować całym kompletem. Na realizację projektu trzeba jednak trochę wolnego czasu poświęcić, a dołożenie do kompletu 5-10 PLN to nie majątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Standardowo jestem zainteresowany kompletem. Gdyby pojawiła się bluza to też. Z miłą chęcią widziałbym długie spodnie, ale zainteresowanie chyba średnie. Proponuję obdarować całym kompletem. Na realizację projektu trzeba jednak trochę wolnego czasu poświęcić, a dołożenie do kompletu 5-10 PLN to nie majątek... Dobrze gadasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A kiedy będzie wiadomo co za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To co nas interesuje : Koszulka z krótkim - 60 zł Spodenki na szelkach - 80 zł Nogawki - 40 zł Rękawki - 30 zł Koszulka z długim - 80 zł Wysłałem maila o rozmirówkę jak tylko ja dostanę poproszę Moda o podlinkowanie w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ok super to wygląda cenowo Od kiedy będzie można kupować, i jak to będzie wyglądało (wysyłka,wpłata itp.) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ok w takim razie mi wystarczyła by koszulka z krótkimi+rękawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 bluzy vs nogawki rękawki ? no już sporo osób wyraziło zainteresowanie i jednym i drugim - więc może: i to, i to - zamiast ankiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Byłbym zainteresowany komplecikiem koszulka z krótkim + spodenki na szelkach. Trzeba bacznie obserwowac temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Tylko z bluzami i rękawkami trzeba by mieć pewną ilość osób bo nie sądzę że TP będzie robić bo 5 osób chce, zapytam o to w poniedziałek Jaka jest minimalna ilość na zrobienie bluz i rękawków i nogawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja na bluzę właśnie byłbym chętny ale wszystko zależy od tego, jak będę stał z kasą i oczywiście jaka cena, bo sporo wydatków się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nie widzę za bardzo sensu w forumowych rękawkach i nogawkach,za dużo elementów się nie zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 popieram kolegę wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 to są takie elementy, gdzie za dużo elementów się nie zmieści. otóż to, kolega trafił w samą dziesiątkę...zdecydowanie wole zainwestować w fajną forumową bluzę na chłodniejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Zróbmy jak było planowane. Koszulka z krótkim, spodenki na szelkach i może bluzę jak będzie więcej osób chętnych. Jak każdy sobie wymyśli, a może rękawki, a może nogawki. To nigdy nie złożymy zamówienia, bo do marca Bigos będzie pisał zapytanie ile to, jak ze wzorem, jak z rozmiarem. A jak z projektem taki jak zeszłoroczny, czy będzie konkurs na nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Zróbmy konkurs na nowy W sumie też jestem za spodenki,koszulka, bluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Racja, racja, w końcu rękawki i nogawki to można sobie dokupić za grosze, najważniejsza jest koszulka i spodenki, i ewentualnie bluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To radzę ten konkurs szybko napisać, bo nowy rok tuż tuż, a my po raz kolejny z ręką w nocniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Prosiłbym jakiegoś Moda o odezwanie się na gg ( 11483103 ) wyślę mu tabele rozmiarów spodenek bluzki i bluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Fajnie, że jest rozmiarówka, ale po co na tym etapie się takimi duperelami zajmować? Rozmiar się wybierze na etapie zamówień. Teraz trzeba ogłosić konkurs na nowy projekt (dobrze dać stary, może graficy coś z niego wyciągną), a następnie zrobić listę chętnych (wtedy podać rozmiar). Czekam na cały komplet naprawdę polecam zeszłoroczne ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.