Biafra Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie będzie, za duże koszty a za małe szansę na dużą ilość 100% chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Niebieskie stroje byłyby ekstra gdyby nie to czerwone logo, które według mnie w ogóle nie pasuje :/ Jak myślicie, można coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 TP technologicznie jest ryba czy zrobi niebieskie czy czerwone. Sądzę że spokojnie można zrobić opcje do wyboru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 bryla33 dopóki o tym nie wspomniałeś to zupełnie mi to nie przeszkadzało a teraz hmmm ale i tak wolę niebieski. A czy przy głosowaniu można było wybrać kolor niebieski bo tego nie widziałem? Ale i tak zakładam że kolor będzie można podać przy odbiorze razem z nickiem bo w dyskusji podane było że kolor nie wpłynie na cenę u TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie będzie, za duże koszty a za małe szansę na dużą ilość 100% chętnych. Moze niech zdecyduja chetni na bluzy czy chca placic? Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 W załączonej tabeli rozmiar „5” to ½ obwodu spodenek w pasie(spodenek nierozciągnietych). " Takie coś dostałem w sprawie rozmiaru w pasie ElDiablo Pani Ania pyta o zwrot tych ciuchów co Ci wysłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj25 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przyznam że kolor niebieski jest bardzo fajny ,głosowałem na czerwony bo w opcjach wyboru figurował tylko czerwony ,powiedzcie tak orientacyjne ile potrwa czas realizacji ,bo muszę kasę odłożyć.Jak wygląda sprawa z rozmiarami jest jakaś tabela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @@uczaj25, Tabela z rozmiarami jest w pierwszym poście tego tematu. A realizacja to pewnie druga połowa/koniec lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj25 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @@uczaj25, Tabela z rozmiarami jest w pierwszym poście tego tematu. A realizacja to pewnie druga połowa/koniec lutego. dzięki za odpowiedź szukałem od tyłu zamiast szukać od początku wątku :-) .Widzę że rozmiarówka jest bardzo uszczegółowiona , i mam pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumuję Szerokość koszulki i góry to długość klatki piersiowej a Szerokość koszulki w dole to rozmiar długości w pasie przy rozmiarze XXL 54cm , materiał pewnie rozciągliwy bo ja mam 80 cm w pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @@uczaj25, Szerokości musisz mnożyć razy 2 bo rozmiar nie jest podawany obwodowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 uczaj25, dla ciebie koszulka w pasie to XS według tej tabeli jeśli masz 90 cm w klatce. Przy koszulce zawsze lepiej patrzeć przede wszystkim na klatkę, więc tam się zmierz. Co do tej ich odpowiedzi, tyle to się przecież wie 0,o No nic nie będziemy dalej drążyć tematu, i zaufam swojemu przeczuciu, że 3XL będzie dobre na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Sprawy ciuszkowe nigdy mnie jakoś nie interesowały, ale jak wejdzie w życie projekt w kolorze niebieskim to jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 elcidx - na początku tematu facety o większych gabarytach w tym ja, opisywali swoje wrażenia dot rozmiarówki więc odsyłam do czytania. @Łukasz - niebieski prawda że bomba? @Kuba - czy jakaś kobita wyraziła zainteresowanie strojem? Interesuje mnie jak będzie wyglądał krój damski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 heh, a pamiętam jak któryś z kolegów zaproponował wersję niebieską, m.in. ja się pod tym podpisałem, a kilka postów dalej ile było krzyków i narzekań o ten niebieski, a tu proszę - coraz więcej zwolenników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Czytałem, ale nie rozjaśniło to faktycznej rozmiarówki TP, więc po prostu poniekąd na podstawie tamtych postów, swoich doświadczeń i przeczucia wybiorę największe Jak bez rozciągania mają 80 cm, to na 100 powinny całkiem dobrze leżeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @mrmorty, jedna kobieta na pewno tak, a myślę, że jeszcze jakieś są wśród tych 70 osób, które głosowały. Chyba nie padła odpowiedź na czy krój będzie bardziej sportowy czy luźniejszy? To mogą chyba się wypowiedzieć osoby, które miały zeszłoroczną koszulkę. Przypominam także, że chętnie bym widział dodatkową koszulkę zapinaną na zamek. @bigos97, pisałeś do TP czy jest taka możliwość i ew. jak to wygląda cenowo? Nad niebieskim na razie nie ma co się rozwodzić, bo jeszcze ten projekt nie wygrał, a do niedzieli dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @Łukasz - niebieski prawda że bomba? Dla mnie strzał w 10ątkę. Zagłosowałem na siimon #2 , bo jako jedyny zaproponował niebieską wersję. W czerwieni jest mi nie do twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No to Bigos musi sie skontaktować z TP. Ja jak juz wersja tylko czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Moze niech zdecyduja chetni na bluzy czy chca placic? Ale to chyba nie tylko kwestia tego czy ktoś chce płacić tylko konieczność ogarnięcia dodatkowej rzeczy przez osoby, które się tego projektu podjęły. Zresztą to nie jest ta, że ja Ci nie pozwalam kupować bluzy . Na pierwszej stronie tego tematu była rozmowa o bluzach i skończyła się w ten sposób: Znając życie to chętnych na bluzy będzie ok 3 z tego dwóch się wycofa przed finałem więc nie ma sensu kontynuowac tematu ciepłych bluz. (Mod) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 13k2 zasiał niepokój w moim sercu, czyli normalna wersja koszulki będzie bez suwaczka pod brodą? Czy raczej 13k2 miał na myśli zamek na całej długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 OMG, a widziałeś kiedyś koszulkę kolarską bez zamka? :/ Jak pytacie o ceny to co to za problem dodatkowo spytać o ceny bluz i innych pierdółek typu rękawki/nogawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jedyną rzecz o jaką postuluje względem wersji zeszłorocznej to pasek silikonowy oprócz gumki w koszulce......w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie, nie widziałem, ale to jest TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zapytam o wersję damską Silikonowy pasek faktycznie się przyda Co do kolorów to nie ma problemu żeby były 2 wersje kolorystyczne pisali że nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 13k2 zasiał niepokój w moim sercu, czyli normalna wersja koszulki będzie bez suwaczka pod brodą? Czy raczej 13k2 miał na myśli zamek na całej długości? Wybacz, miałem na myśli kieszonkę z tyłu Takie przejęzyczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.