Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Tak i koniecznie spamować, błagam, powstrzymajcie się od zbędnych postów, bo dostając kilkadziesiąt powiadomień każdy normalny wyłącza śledzenie tematu a później zdziwienie, że zapomniał o temacie. Do niedzieli głosowanie, w przyszłym tygodniu projekty pójdą do TP, oni poprawią, zatwierdzą, dadzą ceny i dopiero wtedy będziemy zamawiać, więc spokojnie, jeszcze trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaqos Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Taka skromna inicjatywa Można by było dla twórcy najlepszego projektu dodatkowo spodenki dorzucić . Nie mam zbyt wiele gotówki aby wziąć cały koszt na siebie ale jak by rozłożyć to na osoby które złożą zamówienie to nie będzie to duża kwota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 no skromną inicjatywą są już koszulki - dla ogarniającego i projektanta. W ubiegłym roku robili za darmola, więc w tym roku nie należy ich rozpieszczac Spodenki mogą byc motywacją na przyszłą edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 22 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 W ubiegłym roku robili za darmola Ee nie, projektant chyba zawsze (aż 2 razy) dostawał koszulkę. Ogarniający projekt już nie Orientuje się ktoś czy w Top Princie robią też ochraniacze na buty? Nawet zwykłe czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Robią, ale zwykłe. Cztery wyjścia i po klockach.Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 22 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Taka skromna inicjatywa Można by było dla twórcy najlepszego projektu dodatkowo spodenki dorzucić . Nie mam zbyt wiele gotówki aby wziąć cały koszt na siebie ale jak by rozłożyć to na osoby które złożą zamówienie to nie będzie to duża kwota. Mnie tam się pomysł podoba :D I dla organizatora też cały komplet. A tak serio myślę, że można by to uzależnić od ilości złożonych zamówień. Znaczy jak z jakiegoś dodatku na nagrody uzbiera się tylko na koszulki, to będą same koszulki, a jak więcej to dodatkowo spodenki, ewentualnie tańsze spodenki jak będzie więcej kasy niż na same koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 To My dostaniemy spodenki i koszulki ? Czy same koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zależy od liczby kupujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Co myślicie za skróceniem ankiety ? Nikt nie przebije 13k2 a tak to jutro strój leciałby do TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Osobiście jestem za, to potem tylko lista chętnych i czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 osobiście ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Również popieram Odezwali się z tymi rozmiarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja uważam, że nie należy skracać. Wszystko musi być oficjalne, a cisza wyborcza powinna trwać. A może właśnie trwa niepozorne tworzenie kont w celu zaatakowania ankiety w niedzielę wieczorem tak aby wygrał inny projekt Mam nadzieję, że nie. Teraz wygrywa moim zdaniem najlepszy projekt (ups, zakłóciłem ciszę wyborczą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ankieta zostaje do końca - formalności musi byc zadośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie ma czegoś takiego jak cisza wyborcza Po to jest właśnie ten temat, aby dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Skoro Mod mówi do końca to do końca W końcu oni tu rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 nie chodzi że rządzą, chodzi o umówione zasady w kwestii stroju, jak widac mamy lidera, choc ja głosowałem za kolorem niebieskim - za dużo tej czerni i czerwieni mam w szafie. W związku z tym mam pytanie do autora-lidera - mógłbyś pokazac(np w tym temacie) jak by to wyglądało w przypadku zastąpienia czerwieni niebieskim kolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Toto - dzięki wielkie umknęło mi to bo temat mocno się rozrósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 nie chodzi że rządzą, chodzi o umówione zasady w kwestii stroju, jak widac mamy lidera, choc ja głosowałem za kolorem niebieskim - za dużo tej czerni i czerwieni mam w szafie. W związku z tym mam pytanie do autora-lidera - mógłbyś pokazac(np w tym temacie) jak by to wyglądało w przypadku zastąpienia czerwieni niebieskim kolorem? Kolega Toto mnie wyręczył, a do tego bigos97 pisał, że przy zamianie tylko kolorów cena będzie ta sama. Czyli jak dla mnie można będzie wybrać czy chce się czerwony czy niebieski. Albo oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Uaaał, niebieski 100 razy lepiej wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 to nie pomyślałem o tym przy oddawaniu głosu Na pewno będę chciał niebieski model. Teraz kwestia czy Top Print wykona stroje o takim kroju(czyt sportowym) czy będzie to krój bardziej turystyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Może było już w dyskusji wcześniej ale przeoczyłem. Są już pewne ceny jakie życzy sobie TP za wykonanie ubranek? Ktoś ciuchy z Łodzi odbiera i rozsyła czy cała partia jedzie od razu poza Łódź (np do organizatorów)? Jestem z Łodzi i chętnie był uniknął kosztów wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Przpraszam, wertowałem tamat ale nie znalazłem odp - a mianowicie jak stoi sprawa bluz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.