Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Tak i koniecznie spamować, błagam, powstrzymajcie się od zbędnych postów, bo dostając kilkadziesiąt powiadomień każdy normalny wyłącza śledzenie tematu a później zdziwienie, że zapomniał o temacie.

Do niedzieli głosowanie, w przyszłym tygodniu projekty pójdą do TP, oni poprawią, zatwierdzą, dadzą ceny i dopiero wtedy będziemy zamawiać, więc spokojnie, jeszcze trochę czasu.

Taka skromna inicjatywa ;)

Można by było dla twórcy najlepszego projektu dodatkowo spodenki dorzucić . Nie mam zbyt wiele gotówki aby wziąć cały koszt na siebie ale jak by rozłożyć to na osoby które złożą zamówienie to nie będzie to duża kwota.

• Mod Team

W ubiegłym roku robili za darmola

Ee nie, projektant chyba zawsze (aż 2 razy) dostawał koszulkę. Ogarniający projekt już nie ;)

Orientuje się ktoś czy w Top Princie robią też ochraniacze na buty? Nawet zwykłe czarne.

Taka skromna inicjatywa ;)

Można by było dla twórcy najlepszego projektu dodatkowo spodenki dorzucić . Nie mam zbyt wiele gotówki aby wziąć cały koszt na siebie ale jak by rozłożyć to na osoby które złożą zamówienie to nie będzie to duża kwota.

Mnie tam się pomysł podoba :D :D :D I dla organizatora też cały komplet.

A tak serio myślę, że można by to uzależnić od ilości złożonych zamówień. Znaczy jak z jakiegoś dodatku na nagrody uzbiera się tylko na koszulki, to będą same koszulki, a jak więcej to dodatkowo spodenki, ewentualnie tańsze spodenki jak będzie więcej kasy niż na same koszulki.

A ja uważam, że nie należy skracać. Wszystko musi być oficjalne, a cisza wyborcza powinna trwać.

A może właśnie trwa niepozorne tworzenie kont w celu zaatakowania ankiety w niedzielę wieczorem tak aby wygrał inny projekt :) Mam nadzieję, że nie. Teraz wygrywa moim zdaniem najlepszy projekt (ups, zakłóciłem ciszę wyborczą :wallbash: )

• Mod Team

nie chodzi że rządzą, chodzi o umówione zasady ;)

w kwestii stroju, jak widac mamy lidera, choc ja głosowałem za kolorem niebieskim - za dużo tej czerni i czerwieni mam w szafie. W związku z tym mam pytanie do autora-lidera - mógłbyś pokazac(np w tym temacie) jak by to wyglądało w przypadku zastąpienia czerwieni niebieskim kolorem?

nie chodzi że rządzą, chodzi o umówione zasady ;)

w kwestii stroju, jak widac mamy lidera, choc ja głosowałem za kolorem niebieskim - za dużo tej czerni i czerwieni mam w szafie. W związku z tym mam pytanie do autora-lidera - mógłbyś pokazac(np w tym temacie) jak by to wyglądało w przypadku zastąpienia czerwieni niebieskim kolorem?

Kolega Toto mnie wyręczył, a do tego bigos97 pisał, że przy zamianie tylko kolorów cena będzie ta sama. Czyli jak dla mnie można będzie wybrać czy chce się czerwony czy niebieski. Albo oba :P

Może było już w dyskusji wcześniej ale przeoczyłem.

Są już pewne ceny jakie życzy sobie TP za wykonanie ubranek?

Ktoś ciuchy z Łodzi odbiera i rozsyła czy cała partia jedzie od razu poza Łódź (np do organizatorów)? Jestem z Łodzi i chętnie był uniknął kosztów wysyłki :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...