Nezrok Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mając na uwadzę wtopę z edycją zimową, rozpoznanie rynku może nie być takim złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja też nie do końca rozumiem tą wielką wiarę w chęci i możliwości TP. Przecież raz już nas delikatnie mówiąc "zrobili w bambuko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Projekt niebieski kolegi Siimon też niczego sobie, mój 2 faworyt :DCo do firm to zostańmy przy TP, są najtańsi a z kontaktem jakoś się przemęczę A pewnie dla niektórych liczy się cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Może nie tym razem, bo widzę, że większośc jest nastawiona na TP. Przykładowo, za rok można się zastanowić nad wypróbowaniem czegoś z innej firmy. Posiadam bluze z firmy berkner i musze przyznać, że nie ma się czego doczepić do niej. Idealnie odprowadza pot, przyjemna w dotyku, całkiem dobrze dopasowana. Najbardziej jestem ciekaw jak się sprawuje ich wkładka w spodniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Projekt niebieski kolegi Siimon też niczego sobie, mój 2 faworyt :DCo do firm to zostańmy przy TP, są najtańsi a z kontaktem jakoś się przemęczę A pewnie dla niektórych liczy się cena Przy braku odzewu z ich strony (vide wspomniana zima) to męczenie z kontaktem Ci odpadnie. Cena ceną, ale jeśli TP znowu się wypnie to zostaniemy z ręką w nocniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 @Siimon - bardzo udane projekty! Mam tylko nadzieję, że planujesz tylko jakieś zameczki pod szyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cena ceną, ale jeśli TP znowu się wypnie to zostaniemy z ręką w nocniku. Chyba nie. Wtedy trafiliśmy na "gorący moment sezonu" przedzimowego..Szyli na potęgę dla innych nas mając głęboko w...... bo za małe zlecenie. Teraz nieco ciszy, sezon zimowy w pełni (większość juz po zakupach), do rowerowego (dla zwykłego bicyklisty) jeszcze chwila. Duża więc szansa w tym, że się uda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zapytałem się dla porównania firmy berkner jak u nich wyglądają koszty wykonania takich ciuszków. Oto odpowiedź: witam wykonujemy stroje indywidualnie projektowane proszę sobie je oglądnąć na naszej stronie internetowej www.berkner.pl. koszulka kr. rękaw 105 zł netto spodenki 91 zł. netto koszt przygotowania projektu 50 zł jednorazowy w razie jakiś pytań proszę o kontakt 32 270-03-13 792-174-114 Firma bardzo dobra, ale domyślam się, że większość będzie za tańszą opcją (czyt. TP) Nie upieram się przy TP ale 105 za koszulkę to drogawo, tym bardziej że w szafie kilka już jest. Mimo sympatii do forum jak się doda cenę wysyłki to wchodzimy w pułap koszyuek Northwave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Chyba najwyższy czas zrobić głosowanie na strój. I jak wiadomo coś o tych rozmiarach spodenek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ankieta dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 A udało się uzyskać informacje na temat tych spodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Oczywiście jak to w TP spytałem o parę rzeczy o wymiary nawet 3 razy i nie dostałem odpowiedzi Jutro spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ladnie sie zapowiada wspolpraca:rolleyes: Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 3 razy powiadasz....to only początek hehe. chciało by sie rzec skąd ja to znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 3 razy powiadasz....to only początek hehe To można było jakby z góry założyć Ale co tam, do lata jeszcze trochę czasu jest... @bigos97 - życzę dużo wytrwałości i cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dziwi mnie to podejście do Was. Ja jak załatwiałem stroję dla sekcji kolarskiej. To w sumie od dania projektu do odbioru stroju minęły chyba 2 tygodnie Robiłem ~20 kompletów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Robienie też powinno iść szybko ale nie mamy jeszcze projektu wybranego i listy chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hej. no to może puście tą ankietę który projekt...chociaż w sumie zwycięzca już jest, więc pójdzie szybko.. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 SAfian mówił że dziś ją zrobi także spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Bigos97 o ktorej bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A bo ja wiem Czekajcie cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jak ma być dzisiaj, to będzie dzisiaj. Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 ewentualnie jak masz coś zrobic dzisiaj to zrób pojutrze a będziesz miał dwa dni wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/128128-forumowe-strojeglosowanie-na-projekty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Głos oddany, teraz trzeba czekać cierpliwie na rozstrzygnięcie, realizację no i wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.