Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Nie ma co kombinować. Jak ktoś zamierza jeździć po zmroku, to tak czy tak powinien zabierać ze sobą jakieś światło, więc odblask na koszulce jest mu zbędny ;)

• Mod Team
Napisano

Zwykle po zmroku jest też chłodniej, przez co koszulka jest przykrywana przez chociażby bluzę. Odblaski wtedy są zakryte.

• Mod Team
Napisano

Prezent od Miecia(do otwierania w photoshop'ie) - obiecane logo forum z wbitą zębatką

forumrowerowe.org/public/style_images/ipb3_3_4/logo.psd

• Mod Team
Napisano
obiecane logo forum z wbitą zębatką

mrmorty - rozumiem, że to najlepsze co było? Bo rozmiar pliku duży, a rozdzielczość nadal taka sobie...

No nic, może uda się jeszcze coś zakombinować, choć czasu już mało...

Tak, czy inaczej - dzięki.

Napisano

No to super :thumbsup:. Myślę, że nie ma sensu szukać dalej.

Trza szybko zrobić ankietę na projekt i brać się za zamówienie.

Napisano

Projekt naprawdę świetny, kolory bomba, wpisują się idealnie w mój rower i gust.

O ciuchach z Top Print mam dobre zdanie. Kupiłem u nich 3 zestawy ubrań. Pierwszy wytrzymał 3 sezony i poszedł do wymiany przez zdeformowaną wkładkę w spodenkach. Niemal 3 sezony jazdy w różnych warunkach przy niezbyt wygórowanej cenie to zacny wynik :thumbsup:

Napisano
Projekt naprawdę świetny, kolory bomba, wpisują się idealnie w mój rower i gust.

O ciuchach z Top Print mam dobre zdanie. Kupiłem u nich 3 zestawy ubrań. Pierwszy wytrzymał 3 sezony i poszedł do wymiany przez zdeformowaną wkładkę w spodenkach. Niemal 3 sezony jazdy w różnych warunkach przy niezbyt wygórowanej cenie to zacny wynik :thumbsup:

Tak nawiasem o którym projekcie mówisz z tego co wiem to konkurs jeszcze się nie zakończył?

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Tak nawiasem o którym projekcie mówisz z tego co wiem to konkurs jeszcze się nie zakończył?

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

No niby nie ale od kilku dni wszyscy zachwycają się@13k2 i chyba jest faworytem .Głosowanie trwa do 19tego chyba...

Napisano

Głosowanie zaczyna się dopiero 20 stycznia :) Termin zgłaszania projektów to 19 stycznia godzina 23:59.

I wiadomo coś na temat sugerowanych rozmiarów pasów do spodni?

Napisano
Głosowanie zaczyna się dopiero 20 stycznia :) Termin zgłaszania projektów to 19 stycznia godzina 23:59.

A to mi się pomylił koniec głosowania z końcem zgłaszania projektów. Sorry.

Napisano

A ja zaczekam aż to się wszystko wyklaruje nam i dopiero wtedy sobie oglądnę bardzo chętnie w dwóch wersjach kolorystycznych i pełnej rozmiarówce a następnie zakupię sobie komplecik :laugh: :laugh:

Napisano

Zapytałem się dla porównania firmy berkner jak u nich wyglądają koszty wykonania takich ciuszków. Oto odpowiedź:

witam

wykonujemy stroje indywidualnie projektowane proszę sobie je oglądnąć na naszej stronie internetowej www.berkner.pl.

koszulka kr. rękaw 105 zł netto

spodenki 91 zł. netto

koszt przygotowania projektu 50 zł jednorazowy

w razie jakiś pytań proszę o kontakt 32 270-03-13

792-174-114

Firma bardzo dobra, ale domyślam się, że większość będzie za tańszą opcją (czyt. TP) :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...