gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Miałem dokładnie to na myśli to co mówi alkor , żadnego wymogu flagi na projekcie... Chodziło by mi o taką małą modyfikację tylko dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 2@Up fajnie by było-to moze jeszcze pesel,grupe krwi,numery kont bankowych,piny,hasła,numer karty kredytowej,adres itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ilancer dobrze mówi, każdy będzie chciał coś dołożyć to końca nie będzie. Lepiej zostawmy tak jak jest:) Czyli zostajemy przy TP ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 2@Up fajnie by było-to moze jeszcze pesel,grupe krwi,numery kont bankowych,piny,hasła,numer karty kredytowej,adres itd ? Co do grupy krwi to padł już taki pomysł parę stron wcześniej Nie ma co przesadzać nick w zupełności starcza. A jak kolega chce wyrazić swoją narodowość to może zamiast nicku napis "POLSKA, POLAND" itp.(taką samą czcionką i kolorem). Odbyło by się to bez większego zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No też fakt, ale logo miasta by fanie się prezentowało na koszulce. Tak też myślę że zostajemy przy TP. Każdy będzie coś wymyślał i w końcu na jesień dostaniemy te koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No ale chyba jakoś minimalnie będzie można to spersonalizować, bo wg tego co mówicie to nie powinno być nawet nicka... Przecież każda koszulka będzie inna skoro ma być nick każdego zainteresowanego... Chyba że zrezygnujemy z nicków i wtedy każdy ma idealnie taką samą koszulkę Kraszak, mi nie tyle chodziło o podkreślenie nacji co o imienne spersonalizowanie... Flaga fajnie wyglądała by przy nazwisku , ale nie jest to element wymagany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 TP zrobi wszystko, czego sobie życzymy, nawet każdy strój w oddzielnej kolorystyce i z custom napisami. Trzeba być jednak świadomym, że nie zrobią tego za darmo. Cena za zestaw spersonalizowany nickiem i tak jest dobra, zatem nie ma co oczekiwać, że w tej samej cenie dostanie się jakiś "ficzer" ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 @2up Tylko, że jeśli tylko nick jest zmienny to cały proces produkcyjny jest taki sam, tylko nadruk nicku się różni. Im więcej zmiennych, tym bardziej rosną koszta. Jeżeli chcesz mieć koszulkę z wszystkimi danymi, to weź szablon, zaprojektuj sobie z wszystkimi danymi i daj do TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Czy to będzie nick czy imię i nazwisko to wg mnie nadal ten sam proces produkcyjny tyle że zmienia się tylko tekst To było tylko takie luźnie zapytanie, wycofuję się z tego bo mnie jeszcze zlinczujecie xD Grunt żeby ogarnąć to i mieć stroje przed rozpoczęciem sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mój sezon zaczyna sie za miesiąc (zawody) więc raczej nie zdążycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gamemaniak20 ale nick ustala się przy zamówieniu więc możesz wtedy podać swoje imię i nazwisko. Ja mam zamiar zamówić koszulkę bez nicka bo mi do niczego nie jest potrzebny. /wytapatalkowane z soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 @Terrqge , no to właśnie o to pytałem - czy przy zamówienie będzie możliwość dodania imienia i nazwiska zamiast nicka, ale większość zrozumiała że chcę robić zmiany w projekcie... Otóż nie, projekt jest bardzo dobry i nie śmiałbym się do niego dotykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jak powstaje lista chętnych, to mnie też dopiszcie. Na pewno koszulka i spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hehh, shortee obecnie jeszcze trwa składanie projektów, potem będzie głosowanie a dopiero potem lista zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Firmę, która boi się podać swoich danych teleadresowych na stronie bym sobie odpuścił. Mało to profesjonalne. No i pytanie. Przyszła może odpowiedź z TP co do dwóch kolorów ciuchów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 @Terrqge , no to właśnie o to pytałem - czy przy zamówienie będzie możliwość dodania imienia i nazwiska zamiast nicka, ale większość zrozumiała że chcę robić zmiany w projekcie... Otóż nie, projekt jest bardzo dobry i nie śmiałbym się do niego dotykać Odzew na twój post tyczył się flagi o którą prosiłeś, o imieniu i nazwisku nikt nic nie wspominał, bo nick to po prostu ciąg znaków więc możesz ustalić dowolny, problemem by było, gdyby na twojej koszulce miała nad nickiem pojawić się flaga czy cokolwiek innego różnego od innych koszulek.. Tak najprawdopodobniej będą wyglądały zapisy: http://www.forumrowerowe.org/topic/111830-forumowe-stroje-2012lista-chetnych-i-wplat/page__hl__forumowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Panowie będę do nich dzwonił pewnie w piątek bo zawsze kończę późno lekcje to się dowiem co i jak z kolorkami :)Może uda się zejść z ceny w Vidioni mamy plan z Mrmorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 @Pixon zdecyduj się, cenisz za świetną jakość, czy spodenki to tragedia? Moim zdaniem, jeżeli ma być lepsza jakość – tylko potwierdzona – to warto dołożyć kilkanaście złotych. Zawsze wolałem kupować mniej, a lepszej jakości rzeczy, które teoretycznie powinny starczyć na dłużej. Mają swój team rowerowy, zawsze od nich można się dowiedzieć coś o strojach. Piszę to z doświadczenie użytkowania obu firm. W pierwszym sezonie mieliśmy teamowe stroje z VERGE. Koszulka tak jak napisałem była ok, bardzo cienki materiał, super przewiewna, zamek 3/4 trochę przeszkadzał. Do samego materiału i uszycia nie miałem zastrzeżeń. Spodenki z tejże firmy to jakiś koszmar. Wkładka po kilku razach i praniach tak się ubiła, że później to już właściwie jeździło się jakby jej tam nie było, koszmarnie wyciągnęły się również szelki przez spodenki nadawały się właściwie do kosza. Drugi sezon wystartowaliśmy w strojach z TOP Printu. Koszulka była już z grubszego materiału (łezka), dobre szycie, bez zastrzeżeń. O niebo lepsze spodenki, super dopasowane, bardzo, ale to naprawdę bardzo wygodne wkładki. W kolejnym sezonie zamówiłem koszulki i spodenki dla sekcji kolarskiej z politechniki łódzkiej. Zrobiliśmy podział na stroje męskie i żeńskie które to różniły się wkładką i minimalnie krojem koszulek. Nie narzekam również i na nie. Choć w tym roku w strojach pł coś im się rozmiarówka zmieniła i moje spodenki są lekko przymałe ale nadal akceptowalne. Jestem całym sercem za strojami z topprintu. O ile koszulkę to każda firma uszyję dobrą, tak spodenki nie oszukujmy się muszą być wygodne i wystarczyć przynajmniej na sezon jazdy bez otarć, bez obić itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 @Pixon dzięki za szczegółowy opis. Z pośpiechu, niedopatrzenia myślałem, że o tych spodenkach piszesz z Top Printu, ale Asia już sprostowała. W takim razie jak spodenki są wygodne, wkładka dobra i wytrzymają minimum sezon, to ja nie mam zastrzeżeń. To nie wiem czy jest sens kombinowania z Vidioni, chyba, że ktoś dostanie do testu strój, bądź opinie od zaufanej osoby, która używała stroi od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Opinię co do ich strojów już chyba mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tak z ciekawości zapytam. Planujecie "wprasować" na te stroje jakiś element odblaskowy? NIby taki drobiazg a może czasem uratować życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Planujecie "wprasować" na te stroje jakiś element odblaskowy? NIby taki drobiazg a może czasem uratować życie... Fajnie jak by nick był odblaskowy...Ale zeby pstrokacizne z oblasków robic :/ zawsze sobie mozesz opaske za 2zł kupić na noge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Eeee, nick jest słabo widoczny w wypadku gdy jest ktoś mocno pochylony. Może troche kombinuje ale co tam Wg mnie najlepiej (o ile ktoś jeszcze chciał odblask) wybrać jeden z tych elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Może moje poglądy są radykalne, ale odblaski które są na większości koszulek, bluz do niczego się nie nadają, bo co pomoże "odblask" wielkości ziarenka grochu... I dlatego właśnie robię tak jak llancer i jeśli potrzebuję to używam opasek na nogę, bądź zwykłej kamizelki odblaskowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie jestem pewien ale wydaje mi się że cena wzrosłaby za dodatkowe elementy odblaskowe. Jak to jest? Co do odblasków osobiście nie są mi aż tak bardzo potrzebne prawie w ogóle nie jeżdżę po zmroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.