Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

2@Up fajnie by było-to moze jeszcze pesel,grupe krwi,numery kont bankowych,piny,hasła,numer karty kredytowej,adres itd ? :D

Co do grupy krwi to padł już taki pomysł parę stron wcześniej :D Nie ma co przesadzać nick w zupełności starcza. A jak kolega chce wyrazić swoją narodowość to może zamiast nicku napis "POLSKA, POLAND" itp.(taką samą czcionką i kolorem). Odbyło by się to bez większego zamieszania.

No ale chyba jakoś minimalnie będzie można to spersonalizować, bo wg tego co mówicie to nie powinno być nawet nicka... Przecież każda koszulka będzie inna skoro ma być nick każdego zainteresowanego... Chyba że zrezygnujemy z nicków i wtedy każdy ma idealnie taką samą koszulkę

Kraszak, mi nie tyle chodziło o podkreślenie nacji co o imienne spersonalizowanie... Flaga fajnie wyglądała by przy nazwisku , ale nie jest to element wymagany...

TP zrobi wszystko, czego sobie życzymy, nawet każdy strój w oddzielnej kolorystyce i z custom napisami. Trzeba być jednak świadomym, że nie zrobią tego za darmo. Cena za zestaw spersonalizowany nickiem i tak jest dobra, zatem nie ma co oczekiwać, że w tej samej cenie dostanie się jakiś "ficzer" ekstra.

@2up

Tylko, że jeśli tylko nick jest zmienny to cały proces produkcyjny jest taki sam, tylko nadruk nicku się różni. Im więcej zmiennych, tym bardziej rosną koszta.

Jeżeli chcesz mieć koszulkę z wszystkimi danymi, to weź szablon, zaprojektuj sobie z wszystkimi danymi i daj do TP.

@Terrqge , no to właśnie o to pytałem - czy przy zamówienie będzie możliwość dodania imienia i nazwiska zamiast nicka, ale większość zrozumiała że chcę robić zmiany w projekcie... Otóż nie, projekt jest bardzo dobry i nie śmiałbym się do niego dotykać

Odzew na twój post tyczył się flagi o którą prosiłeś, o imieniu i nazwisku nikt nic nie wspominał, bo nick to po prostu ciąg znaków więc możesz ustalić dowolny, problemem by było, gdyby na twojej koszulce miała nad nickiem pojawić się flaga czy cokolwiek innego różnego od innych koszulek..

Tak najprawdopodobniej będą wyglądały zapisy: http://www.forumrowerowe.org/topic/111830-forumowe-stroje-2012lista-chetnych-i-wplat/page__hl__forumowe

• Mod Team

@Pixon zdecyduj się, cenisz za świetną jakość, czy spodenki to tragedia? :P Moim zdaniem, jeżeli ma być lepsza jakość – tylko potwierdzona – to warto dołożyć kilkanaście złotych. Zawsze wolałem kupować mniej, a lepszej jakości rzeczy, które teoretycznie powinny starczyć na dłużej. Mają swój team rowerowy, zawsze od nich można się dowiedzieć coś o strojach.

Piszę to z doświadczenie użytkowania obu firm.

W pierwszym sezonie mieliśmy teamowe stroje z VERGE. Koszulka tak jak napisałem była ok, bardzo cienki materiał, super przewiewna, zamek 3/4 trochę przeszkadzał. Do samego materiału i uszycia nie miałem zastrzeżeń. Spodenki z tejże firmy to jakiś koszmar. Wkładka po kilku razach i praniach tak się ubiła, że później to już właściwie jeździło się jakby jej tam nie było, koszmarnie wyciągnęły się również szelki przez spodenki nadawały się właściwie do kosza.

Drugi sezon wystartowaliśmy w strojach z TOP Printu. Koszulka była już z grubszego materiału (łezka), dobre szycie, bez zastrzeżeń. O niebo lepsze spodenki, super dopasowane, bardzo, ale to naprawdę bardzo wygodne wkładki. W kolejnym sezonie zamówiłem koszulki i spodenki dla sekcji kolarskiej z politechniki łódzkiej. Zrobiliśmy podział na stroje męskie i żeńskie które to różniły się wkładką i minimalnie krojem koszulek. Nie narzekam również i na nie. Choć w tym roku w strojach pł coś im się rozmiarówka zmieniła i moje spodenki są lekko przymałe ale nadal akceptowalne. Jestem całym sercem za strojami z topprintu.

O ile koszulkę to każda firma uszyję dobrą, tak spodenki nie oszukujmy się muszą być wygodne i wystarczyć przynajmniej na sezon jazdy bez otarć, bez obić itd.

@Pixon dzięki za szczegółowy opis. Z pośpiechu, niedopatrzenia myślałem, że o tych spodenkach piszesz z Top Printu, ale Asia już sprostowała. W takim razie jak spodenki są wygodne, wkładka dobra i wytrzymają minimum sezon, to ja nie mam zastrzeżeń.

To nie wiem czy jest sens kombinowania z Vidioni, chyba, że ktoś dostanie do testu strój, bądź opinie od zaufanej osoby, która używała stroi od nich.

Może moje poglądy są radykalne, ale odblaski które są na większości koszulek, bluz do niczego się nie nadają, bo co pomoże "odblask" wielkości ziarenka grochu...

I dlatego właśnie robię tak jak llancer i jeśli potrzebuję to używam opasek na nogę, bądź zwykłej kamizelki odblaskowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...