bigos97 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dokładnie, najtańsi są. Napisałem z ciekawości do Vidioni. Może mają konkurencyjne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dlatego niestety czasem mają klientów w d...e..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 O strojach Vidioni miałbym opinię bo blisko jest klub który oni sponsorują i szyją im ciuchy to można zapytać El Diablo - mają nas w 4 literach bo może śledzą te tematy i wiedzą że i tak i tak zrobimy u nich bo są najtańsi a stroje są dobre w stosunku cena/jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 O tym właśnie mówię. U mnie stracili w oczach po edycji zimowej... która zresztą nie doszła do skutku ... Zlali nas ciepłym moczem... ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może Vidioni zaskoczą ceną i podejściem do klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Na zamówienie szyją jeszcze: Danielo BCM Nowatex Quest Sport Vitesse CMT Attiq Vidioni Verge Sport i jeszcze parę innych, jak się dobrze poszuka. Wybór jest spory i chyba nie szkodzi ich zapytać. Jak już będzie lista chętnych - będzie znana wielkość zamówienia, wystarczy wysłać projekt z zapytaniem o cenę. Jeśli ktoś będzie chciał zrobić to taniej niż TP to chwała mu za to. O dwóch ostatnich: Vidoni i Verge słyszałem dobre opinie na forum szosowym. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Attiq IMO mają dobre ciuchy ale też droższe. Nie tak dawno się orientowałem Cena koszulki to 79 zł, spodenki na szelkach 85 zł.Podane kwoty netto i dla nakładu powyżej 20 kpl. Standardowo umieszczamy nasz logotyp na wyrobach (wymiar ok 6 cm). Rezygnacja z niego wiąże się ze wzrostem ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Verge słyszałem dobre opinie na forum szosowym Koszulka była ok, natomiast spodenki z wkładką porażka. Szybko się wkładka ubiła (zero komfortu) szelki wyciągnęły spodenki zaczęły zjeżdżać z tyłka, mimo, że do najchudszych nie należę Tragedia, panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Panowie oto cennik z Vidioni - koszulka kolarska z krótkim rękawkiem - 64 zł za szt. (dzianina activ), 70 zł za szt. (dzianina coolmax) - spodenki kolarskie - 89 zł za szt. z wkładem z gąbki , 99 zł za szt. z wkładem żelowym. Cena taka na 50 sztuk. Mam też rozmiarówkę. Co sądzicie ?Jak dla mnie firma zrobiła dobre wrażenie, napisali wszystko jak z płatnością jaki czas oczekiwania, wszystko na starcie nie trzeba o nic dopytywać itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Czym się różni w praktyce dzianina activ od coolmax? Czy tam faktura materiału to są łezki czy kwadraty? I co do wkładek jeździł ktoś i testował je? Bo to jest właściwie najważniejsza część strojów. Czy jest możliwość zamówienia strojów z krojem dla kobiet? Lub przynajmniej samych spodenek z taką wkładką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 a zbierzemy 50 zamówień? Tak jak Ci mówiłem w priv - kartą przetargową może byc dodatkowo zamówienie od mojej ekipy, tyle że będzie to zupełnie inny projekt i też nie mam pewności czy uzbieram 50 chętnych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jak dla mnie to raczej zostałbym przy TP. Nie ukrywam, że dla mnie cena ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No mogę pytać o szczegóły Vidioni ale też zależy czy wszyscy akceptują ceny tej firmy. Jest ciut droższa ale może lepsza ? Tak sobie myślę może jakaś krótka ankieta odnośnie firm ? TP vs Vidioni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 TP znam i cenię ich produkty za świetną jakość i jeszcze lepszą cenę. To drugie pierwsze słyszę i nie wiem czy chce się pchać w coś czego nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Coś mam wątpliwości co do zebrania tych 50 zamówień, ile udało się zebrać przy ostatniej edycji letniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/111830-forumowe-stroje-2012lista-chetnych-i-wplat/page__st__40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No to blisko, ale jednak mimo ostatniej wpadki TP i tak jakoś bardziej był bym skłonny im zaufać. Bardzo atrakcyjna cena, oraz to, iż już w przeszłości wykonywali dla nas stroje (i z opinii które można przeczytać, wynika, że jakościowo są na dobrym poziomie). Partnerowi w związku zawsze trzeba dać drugą szansę, aby się poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Koszulka była ok, natomiast spodenki z wkładką porażka. Szybko się wkładka ubiła (zero komfortu) szelki wyciągnęły spodenki zaczęły zjeżdżać z tyłka, mimo, że do najchudszych nie należę Tragedia, panowie. TP znam i cenię ich produkty za świetną jakość i jeszcze lepszą cenę. To drugie pierwsze słyszę i nie wiem czy chce się pchać w coś czego nie znam @Pixon zdecyduj się, cenisz za świetną jakość, czy spodenki to tragedia? Moim zdaniem, jeżeli ma być lepsza jakość – tylko potwierdzona – to warto dołożyć kilkanaście złotych. Zawsze wolałem kupować mniej, a lepszej jakości rzeczy, które teoretycznie powinny starczyć na dłużej. Mają swój team rowerowy, zawsze od nich można się dowiedzieć coś o strojach. Co do tego Vidioni, na pewno mają lepiej zaprezentowaną ofertę na stronie niż Top Print, ale skąd oni są w ogóle? Może ktoś ma blisko i mógłby osobiście sprawdzić jak wyglądają ciuchy od nich (najlepiej ktoś kto ma porównanie z poprzednią edycją). Zawsze można też napisać do reszty firm zajmujących się produkcją strojów, może zaproponują coś sensownego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ale te posty Pixona dotyczą dwóch różnych wykonawców- Verge i TP. Więc chyba jest zdecydowany:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To może niech dadzą jakieś próbki etc, bo wybierać firmę jedynie po cenniku to lekkie nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A przepraszam, rzeczywiście moje niedopatrzenie I tak jestem za lepszą jakością nawet jak trzeba za nią dopłacić kilkadziesiąt złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witajcie, ja miałbym pytanie troszkę z innej beczki, bardziej dotyczące projektu... A mianowicie czy będzie możliwość umieszczenia polskiej flagi i imienia i nazwiska zamiast nicka z forum? Przynajmniej z przodu? Na plecach może być nick z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Był temat polskiej flagi w poprzedniej edycji... Proponuję nie poruszać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ale kolega chce to chyba tylko jako custom, a nie żeby wszystkie koszulki były tak wyposażone.... i w takiej sytuacji wydaje sie to i na miejscu i do zrobienia, skoro i tak moze być nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A może damy herb naszego miasta (każdy swojego) ? Wydaję mi się że fajnie by to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.