Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

O strojach Vidioni miałbym opinię bo blisko jest klub który oni sponsorują i szyją im ciuchy to można zapytać :)

El Diablo - mają nas w 4 literach bo może śledzą te tematy i wiedzą że i tak i tak zrobimy u nich bo są najtańsi a stroje są dobre w stosunku cena/jakość :P

• Mod Team

Na zamówienie szyją jeszcze:

Danielo

BCM Nowatex

Quest Sport

Vitesse

CMT

Attiq

Vidioni

Verge Sport i jeszcze parę innych, jak się dobrze poszuka.

Wybór jest spory i chyba nie szkodzi ich zapytać. Jak już będzie lista chętnych - będzie znana wielkość zamówienia, wystarczy wysłać projekt z zapytaniem o cenę. Jeśli ktoś będzie chciał zrobić to taniej niż TP to chwała mu za to.

O dwóch ostatnich: Vidoni i Verge słyszałem dobre opinie na forum szosowym.

Pzdr

Attiq

IMO mają dobre ciuchy ale też droższe. Nie tak dawno się orientowałem

Cena koszulki to 79 zł, spodenki na szelkach 85 zł.

Podane kwoty netto i dla nakładu powyżej 20 kpl.

Standardowo umieszczamy nasz logotyp na wyrobach (wymiar ok 6 cm). Rezygnacja z niego wiąże się ze wzrostem ceny.

• Mod Team
Verge słyszałem dobre opinie na forum szosowym

Koszulka była ok, natomiast spodenki z wkładką porażka. Szybko się wkładka ubiła (zero komfortu) szelki wyciągnęły spodenki zaczęły zjeżdżać z tyłka, mimo, że do najchudszych nie należę ;) Tragedia, panowie.

Panowie oto cennik z Vidioni :)

- koszulka kolarska z krótkim rękawkiem - 64 zł za szt. (dzianina activ), 70 zł za szt. (dzianina coolmax)

- spodenki kolarskie - 89 zł za szt. z wkładem z gąbki , 99 zł za szt. z wkładem żelowym.

Cena taka na 50 sztuk. Mam też rozmiarówkę. Co sądzicie ?Jak dla mnie firma zrobiła dobre wrażenie, napisali wszystko jak z płatnością jaki czas oczekiwania, wszystko na starcie nie trzeba o nic dopytywać itd :P

• Mod Team

Czym się różni w praktyce dzianina activ od coolmax? Czy tam faktura materiału to są łezki czy kwadraty? I co do wkładek jeździł ktoś i testował je? Bo to jest właściwie najważniejsza część strojów. Czy jest możliwość zamówienia strojów z krojem dla kobiet? Lub przynajmniej samych spodenek z taką wkładką?

No to blisko, ale jednak mimo ostatniej wpadki TP i tak jakoś bardziej był bym skłonny im zaufać. Bardzo atrakcyjna cena, oraz to, iż już w przeszłości wykonywali dla nas stroje (i z opinii które można przeczytać, wynika, że jakościowo są na dobrym poziomie). Partnerowi w związku zawsze trzeba dać drugą szansę, aby się poprawił :P

Koszulka była ok, natomiast spodenki z wkładką porażka. Szybko się wkładka ubiła (zero komfortu) szelki wyciągnęły spodenki zaczęły zjeżdżać z tyłka, mimo, że do najchudszych nie należę ;) Tragedia, panowie.

TP znam i cenię ich produkty za świetną jakość i jeszcze lepszą cenę. To drugie pierwsze słyszę i nie wiem czy chce się pchać w coś czego nie znam :P

@Pixon zdecyduj się, cenisz za świetną jakość, czy spodenki to tragedia? :P Moim zdaniem, jeżeli ma być lepsza jakość – tylko potwierdzona – to warto dołożyć kilkanaście złotych. Zawsze wolałem kupować mniej, a lepszej jakości rzeczy, które teoretycznie powinny starczyć na dłużej. Mają swój team rowerowy, zawsze od nich można się dowiedzieć coś o strojach.

Co do tego Vidioni, na pewno mają lepiej zaprezentowaną ofertę na stronie niż Top Print, ale skąd oni są w ogóle? Może ktoś ma blisko i mógłby osobiście sprawdzić jak wyglądają ciuchy od nich (najlepiej ktoś kto ma porównanie z poprzednią edycją). Zawsze można też napisać do reszty firm zajmujących się produkcją strojów, może zaproponują coś sensownego ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...