Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

LMFAO, to my już tu sprawy ducha projektu poruszamy? :D Czuję, że ominęło mnie coś ważnego :laugh:

edit Pixon

Byłbym wdzięczny za pisanie po polsku lub rozwijanie chociaż skrótów myślowych tak żeby były one widoczne dla mniej wtajemniczonych

Czerwony zdecydowanie lepszy :D Wstawiłem tył z bieżnikiem tylko wyłącznie dlatego że pojawiły się komentarze odnośnie zespolenia dwóch projektów czy też dodanie nie których elementów. Osobiście także preferuje wersje oryginalną (z białymi paskami).

Nie?! Wydaje mi się, że przede wszystkim chodzi o podobanie się, bo inaczej nie wałkowalibyśmy tematu przez kilka stron.

Merlin to było w kontekście tego co żes napisal->

No to może jestem odszczepieńcem, ale mi się podoba ten niebieski.

Ładnie to ujął Lukaspecrh92

Hmmm' date=' ale chyba skoro koszulki maja być forumowe to jednak wskazane byłoby zachowanie forumowych barw. [/quote']

Nie inaczej. Ja lubie niebieski, ale w tym przypadku pasuje jak świni siodło.

I się z nim zgadzam. Zresztą wszystko co miałam do powiedzenia napisałam parę postów wyżej.

Dla mnie jak i pewnie paru osób jeszcze, niebieski przy takiej konwencji nie ma prawa bytu.

• Mod Team
niebieską koszulkę zawsze można sobie w mikesporcie kupić za paregroszy.

Owszem, ale nie z nadrukami forum. Myślę że moja dziewczyna też bardziej by była skłonna kupić niebieski komplet, z uwagi na jej zamiłowanie do tego koloru jak i sam rower w tymże kolorze.

• Mod Team
Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić :D

Jeżeli o to sam prosisz, to proszę bardzo:

1. zgłaszanie projektów trwa do 19.01

2. następnie będzie jeszcze głosowanie, które zapewne też trochę potrwa

3. kiedy ruszy właściwe zamawianie strojów i gotowa lista zamawiających trafi do Top Print zależy głównie od woli i wolnego czasu kolegi bigos97, ponieważ charytatywnie zgodził się doglądać akcję ciuchów

4. myślę, że sporo zależy od możliwości i chęci Top Printu - bo z jesienną edycją ciuchów wyszło im tak, że przesłali próbki dopiero wczesną zimą :D

(tu jeszcze raz pada pytanie: czy zaufać im w 100% i gadać tylko z nimi, czy puścić projekt też do innych firm wspomnianych już w projekcie jesiennym i podpytać o ceny)

Tak więc ta połowa lutego to chyba trochę zbyt optymistyczna prognoza. Specjalnie zaczęliśmy wszystko wcześniej, żeby zdążyć na lato :D

Pzdr

Nie no panowie zostańmy przy TP. Jak tylko skończą się głosowania. Zaczniemy zapisy na ciuszki myślę że to potrwa koło 2 tyg. W tamtym roku TP zrobiło ciuchy w tydzień ? coś koło tego :) Mi też zależy na ciuchach także będę się starał robić wszystko szybko i sprawnie :)

Może ich poszczuć innymi firmami to popuszczą z ceny, tudzież znegocjować bardziej jak będzie więcej zamówień.

Trudno taki wątek śledzić, bo strasznie popularny się zrobił i konkretnych postów trzeba szukać w stercie innych. Byłoby dobrze jakby ważne informacje wrzucać do pierwszego postu/tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...