merlin85 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale to nie chodzi o podobanie czy też nie, a o że się tak wyrażę 'ducha projektu';] Nie?! Wydaje mi się, że przede wszystkim chodzi o podobanie się, bo inaczej nie wałkowalibyśmy tematu przez kilka stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 LMFAO, to my już tu sprawy ducha projektu poruszamy? Czuję, że ominęło mnie coś ważnego edit Pixon Byłbym wdzięczny za pisanie po polsku lub rozwijanie chociaż skrótów myślowych tak żeby były one widoczne dla mniej wtajemniczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzięki 13k2 Niebieski to mój ulubiony kolor, ale z czerwonym koszulka jest ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czerwony zdecydowanie lepszy Wstawiłem tył z bieżnikiem tylko wyłącznie dlatego że pojawiły się komentarze odnośnie zespolenia dwóch projektów czy też dodanie nie których elementów. Osobiście także preferuje wersje oryginalną (z białymi paskami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie?! Wydaje mi się, że przede wszystkim chodzi o podobanie się, bo inaczej nie wałkowalibyśmy tematu przez kilka stron. Merlin to było w kontekście tego co żes napisal-> No to może jestem odszczepieńcem, ale mi się podoba ten niebieski. Ładnie to ujął Lukaspecrh92 Hmmm' date=' ale chyba skoro koszulki maja być forumowe to jednak wskazane byłoby zachowanie forumowych barw. [/quote']Nie inaczej. Ja lubie niebieski, ale w tym przypadku pasuje jak świni siodło. I się z nim zgadzam. Zresztą wszystko co miałam do powiedzenia napisałam parę postów wyżej. Dla mnie jak i pewnie paru osób jeszcze, niebieski przy takiej konwencji nie ma prawa bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 duch, duchem, a sprawiedliwośc po naszej stronie musi byc! "salamonowe" wyjście - może Kuba mógłby zapytac TP czy zrobienie w tej samej partii kilku koszulek w innej wersji kolorystycznej podniosłoby cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja koszulkę wezmę czy będzie czerwona czy niebieska, choć do mojego Treka bardziej pasuje niebieska. Popieram mrmorty'ego o zapytanie do TP czy dwie barwy znacząco podniosły by cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jeśli ma cenę podnieść w ogóle, nawet o kilka zł to nie chcę robić kłopotu i być później wytykany palcami Jeśli TP zgodzi się zrobić to po takiej samej cenie, to wiadomo, że temat sam się rozwiążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale czerwony jest szybszy. Zawsze to kilka punktów do skilla szybkości. A niebieską koszulkę zawsze można sobie w mikesporcie kupić za paregroszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 niebieską koszulkę zawsze można sobie w mikesporcie kupić za paregroszy. Owszem, ale nie z nadrukami forum. Myślę że moja dziewczyna też bardziej by była skłonna kupić niebieski komplet, z uwagi na jej zamiłowanie do tego koloru jak i sam rower w tymże kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 To pytać o niebieskie ? Są chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Możesz zapytać, co nam to szkodzi. Ja również wolałbym niebieską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Przy okazji mógł byś się zapytać o sugerowane obwody pasa przy spodenkach, bo zapewne w tej kwestii również mają rozeznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 W takim razie to ja sie piszę na czerwoną i na niebieską Osobiście cieszy mnie fakt, że jest tylu zwolenników błękitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Niebieska moim zdaniem jest średnia, ponieważ jakoś średnio według mnie czerwone logo pasuje do niebieskiego tła, ja bym brał czerwoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 do roweru pasuje tylko czarny,biały i czerwony,innych nie wezme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jakie ceny? w sumie i tak muszę jakieś nowe szmaty kupić do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 @up Koszulka 60zł, a spodenki 80zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 regulamin forum 2i, treśc cytatu została usunięta przez moderatora ok, kiedy będziecie to organizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 21 stycznia jest koniec zgłaszania projektów, więc jakoś w połowie lutego chyba będzie można zamawiać. Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić Jeżeli o to sam prosisz, to proszę bardzo: 1. zgłaszanie projektów trwa do 19.01 2. następnie będzie jeszcze głosowanie, które zapewne też trochę potrwa 3. kiedy ruszy właściwe zamawianie strojów i gotowa lista zamawiających trafi do Top Print zależy głównie od woli i wolnego czasu kolegi bigos97, ponieważ charytatywnie zgodził się doglądać akcję ciuchów 4. myślę, że sporo zależy od możliwości i chęci Top Printu - bo z jesienną edycją ciuchów wyszło im tak, że przesłali próbki dopiero wczesną zimą (tu jeszcze raz pada pytanie: czy zaufać im w 100% i gadać tylko z nimi, czy puścić projekt też do innych firm wspomnianych już w projekcie jesiennym i podpytać o ceny) Tak więc ta połowa lutego to chyba trochę zbyt optymistyczna prognoza. Specjalnie zaczęliśmy wszystko wcześniej, żeby zdążyć na lato Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie no panowie zostańmy przy TP. Jak tylko skończą się głosowania. Zaczniemy zapisy na ciuszki myślę że to potrwa koło 2 tyg. W tamtym roku TP zrobiło ciuchy w tydzień ? coś koło tego Mi też zależy na ciuchach także będę się starał robić wszystko szybko i sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No ok, w takim razie będę śledził temat. Wysłane z mojego Sony Xperia S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może ich poszczuć innymi firmami to popuszczą z ceny, tudzież znegocjować bardziej jak będzie więcej zamówień. Trudno taki wątek śledzić, bo strasznie popularny się zrobił i konkretnych postów trzeba szukać w stercie innych. Byłoby dobrze jakby ważne informacje wrzucać do pierwszego postu/tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Raczej TP nie poszczujesz innymi firmami, bo z tego co się orientuję, już robią najtaniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.