MokryxD Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Faktycznie, przepraszam za niedopatrzenie i zamieszanie, które tym spowodowałem. W tym roku projekty 13k2 są chyba bezkonkurencyjne, chyba, że ktoś wyciągnie jeszcze jakiegoś asa z rękawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A ciekawym dodatkiem do całości może być dodanie grupy krwi na prawym lub lewym ramieniu ewentualnie na kołnierzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 12 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Może być ciekawym dodatkiem, ale jest zbyt duże prawdopodobieństwo pomyłki. Tym bardziej przy zamówieniu z Top Printu. Moim zdaniem imię/nick wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 13k2, wymiatasz Świetnie wyszło. Grupa krwi jest raczej niepotrzebna, za dużo zamieszania z tym by było. Nick starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Żadnego zamieszania wystarczy na zgłoszeniu podać:rozmiar,nick i grupę krwi każdy zestaw jest robiony indywidualnie a nie hurtowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 13k2, ostatni projekt po prostu kozak...! Mały detal i pytanie - w temacie z projektami wrzuciłeś w pierwszym swoim poście spodenki, które tą skórę węża na boku miały tak mocno zaakcentowane. Teraz, w poście powyżej, dużo łagodniej. Która wersja będzie lepsza? Teraz zwróciłem uwagę, że kolory tej "skóry" są jakby odwrócone - tutaj: białe wypełnienie-czarne linie, w tamtym temacie: czarne wypełnienie-białe linie. Zwróćcie na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja bym jednak te 'ptaszki' zostawiła;] Kurcze, Piotrek jak Ty to wygrasz to chyba będziemy z Łukaszem zmuszeni, jako aktywni użyszkodnicy, kupić koszulki. Bo skoro to projekt kumpla:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja też był bym za powrotem ptaszków A co do grupy krwi, to raczej tylko zbędny bajer, bo w razie czego tak czy siak, lekarz musi sprawdzić Twoją grupę krwi aby nie doszło do pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ostatni projekt 13k2 też mi się bardzo podoba - w tym roku chętnie zainwestuję w taki komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 13K2 naprawdę ok... tylko tak się zastanawiałem. Czy można jaśniejsze plastry miodu dać u góry (nieco jaśniej - kwestia słońca) ponadto czarny u dołu koszulki lepiej by przechodził w czarne spodenki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 jak dla mnie ten projekt u góry jak najbardziej jak ktoś już napisał "ptaszki" bym zostawił wspólnymi siłami dojdziemy do tego co wszystkim będzie odpowiadało...również z chęcią zainwestuje w ciuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Może głosowanie na projekt nie będzie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wszystko musi się odbyć zgodnie z procedurami, a na składanie projektów zostało jeszcze 7 dni, więc nic nie jest przesądzone Czy ktoś mógł by podlinkować temat z zeszłorocznymi ciuchami które zostały zrobione? Chciałem poczytać o tych rozmiarówkach, a widzę tylko ten z niezrealizowanymi ciuchami na jesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ten który ja znalazłem: http://www.forumrowerowe.org/topic/119477-forumowe-ciuchyrobimy-w-tym-roku/ No i zeszłoroczne projekty: http://www.forumrowerowe.org/topic/109441-forumowe-ciuchyglosowanie-na-projekty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 13k2, ostatni projekt po prostu kozak...! Mały detal i pytanie - w temacie z projektami wrzuciłeś w pierwszym swoim poście spodenki, które tą skórę węża na boku miały tak mocno zaakcentowane. Teraz, w poście powyżej, dużo łagodniej. Która wersja będzie lepsza? Teraz zwróciłem uwagę, że kolory tej "skóry" są jakby odwrócone - tutaj: białe wypełnienie-czarne linie, w tamtym temacie: czarne wypełnienie-białe linie. Zwróćcie na to uwagę. Moim zdaniem właśnie lepiej wygląda jak w ostatniej wersji, ten wzór jest "lżejszy". Ja bym jednak te 'ptaszki' zostawiła;] Kurcze, Piotrek jak Ty to wygrasz to chyba będziemy z Łukaszem zmuszeni, jako aktywni użyszkodnicy, kupić koszulki. Bo skoro to projekt kumpla:D Ja tam do niczego nie namawiam, ale miło by było ;-) Jak będziemy jeździć razem w takim samym stroju będziemy wyglądać prawie jak pro kolarze, jeszcze Przemka, Dawida i innych namówić 13K2 naprawdę ok... tylko tak się zastanawiałem. Czy można jaśniejsze plastry miodu dać u góry (nieco jaśniej - kwestia słońca) ponadto czarny u dołu koszulki lepiej by przechodził w czarne spodenki.... Moim zdaniem z rozjaśnieniem od dołu lepiej wygląda, niż analogiczne w górnej części. Do tego wydaje mi się, że nie jest na tyle mocne, żeby miało znaczący wpływ na nagrzewanie. Cały sezon jeździłem w czarnej koszulce i nie narzekałem ;-) Wersja z ptaszkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dla mnie bomba. Ciagle mi tylko ten czarny na plecach nie daje spokoju. No nic najwyzej na slonxe kupi inny komplet;-) Takie tylko pytanie czy te koszulki to beda jakies w miare dobre jakosciowo. Pytam bo to pierwsza edycja w ktorej chcialbym ja kupic i nie wiem czego sie spodziewac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 W poprzednich postach poczytaj, coś było na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dobre są panie, dobre Moja jest w takim stanie że i na procesję nie wstyd i na miasto wieczorową porą w piątek można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 13k2, ja również uważam że wersja z ptaszkami jest najlepsza, wtedy koszulka wydaje się dostatecznie wypełniona ale też nie przepełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ptaszki muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ostatni projekt kraszaka też jest ciekawy. Fajnie wygląda ten bierznik i zastosował się do rady Przema z wyszukiwarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 W końcu ktoś zastosował bieżnik 13k2 jak na razie faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wg mnie wciąż faworytem zdecydowanym jest 13k2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Jakby scalić ostatni projekt 13k2 i kraszaka z bieżnikiem i wyszukiwarką to byłaby bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamemaniak20 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Akurat ta wyszukiwarka zupełnie tu nie pasuje, a bieżnik to może i ciekawy projekt, ale wciąż stawiam na stonowany minimalizm i profesjonalizm 13k2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.