bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witajcie, w tym roku postaram się zorganizować ciuchy dla was W tym temacie ogólna rozmowa o strojach. Kolega z forum zaoferował się pojechać do BCM novatex spytać o ceny, być może mają lepsze jak Tp. Moje pierwsze pytanie: 1. Robimy tylko koszulki i spodenki ? Czy wzbogacamy o inne rzeczy ? EDIT: Rozmiarówka: Spodenki: Koszulki: Koszulki damskie: Koszulka – 64 zł (z nickiem, dodatkową kieszonką na zamek, suwak 1/3) Bluza – 80 zł (bez nicka, suwak na całą długość) Spodenki – 80 zł (najlepsza wkładka) Przesyłka – 10 zł Nagrody – 5 zł Do wyboru wersja czerwona lub niebieska. kwestię zrzutki na ciuchy dla chłopaków ogarniemy już po zamknięciu listy zapisów edit by mrmorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Zależy jak z rozmiarówką Ja był bym zainteresowany koszulka + spodenki + nogawki i może ewentualnie rękawki. Ciuchy stricte na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Nie ukrywam że tak było by dla mnie lepiej Mniej rzeczy do ogarnięcia Na zimę i jesień i tak ci co potrzebują ciuchy mają bo tamten temat nie wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Jeżeli ceny byłyby ciekawe to ja jestem zainteresowany. Tylko mam problem, bo typowa Ska jest na mnie za szeroka, a rękawy za krótkie. Waga lekko ponad 50kg i lekko ponad 170cm wzrostu robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ceny z tego co pamiętam to 60 za koszulkę 80 za spodenki z tą dobrą wkładką. Nogawki/rękawki to 40/30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja jestem zainteresowany spodenkami, koszulką i ew. bluzą na zimniejsze dni. Wzór może być taki jak ostatnio. Teraz już wiem,że mam brać koszulkę XL,a nie L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 To Bigos nie gdybajmy, tylko poczekamy na info. Inflacja rośnie, to ceny też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Dokładne ceny podam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja jestem za. Koszulka + Bluza + spodenki + pytanie co z rozmiarówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja byłbym zainteresowany koszulką jeśli byłaby w rozsądnej cenie. Co do pytania z pierwszego posta, myślę, że można by było też zaproponować bluzy, jeśli byłaby taka możliwość też bym taką opcję przemyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja dokładnie jak kolega wyżej. można by pomyśleć coś nad bluzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 też jestem za, żeby ciepłą bluzę dorzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Znając życie to chętnych na bluzy będzie ok 3 z tego dwóch się wycofa przed finałem więc nie ma sensu kontynuowac tematu ciepłych bluz. W kwestii koszulek - wspominałem już o tym we wcześniejszym temacie - warto zwrócic uwagę na takie rzeczy jak obwód kołnierzyka oraz obwód rękawków. Kajakarstwo przestałem trenowac kilka lat temu, od dwóch lat też nie widziałem wiosła więc i biceps nie jest dawno taki że można się nim chwalic . Problemem jest dośc mocny ucisk materiału zwłaszcza na bicepsie. Celowo wziąłem koszulkę w rozmiarze XXL ale szału nima. Porównałem sobie z koszulką kolegi który wziął XL i moja ani nie jest dłuższa ani też nie ma szerszych rękawków, jest za to bardziej "beczkowata". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja też co najmniej koszulką był bym zainteresowany ale faktycznie jakaś tabela rozmiarowa by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja koszulke mógłbym wziąć.......najlepiej luźną na dole ale pewnie takich nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Mógł by mi ktoś jeszcze przypomnieć wygląd tych ciuszków ? Gdzieś tu kiedyś je widziałem ale mało pamiętam a nie mogę znaleźć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wejdź w poprzedni temat, parę dni temu ktoś dał link do fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A nick w jakim kolorze będzie? Ja bym preferował złoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Kolor nicku zależy od projektu. W tamtym toku nick był biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ok, jak będziesz później na GG to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wstępnie jestem zainteresowany zestawem koszulka + spodenki. Darmowa koszulka dla organizatora to świetny pomysł. Dobra motywacja, która pomoże w szybszym załatwieniu zamówienia. Wydaje mi się, że jeżeli będzie nowy projekt ciuchów to znajdzie się więcej chętnych. Tak jak ktoś pisał w poprzednim temacie: jeżeli zostawimy projekt z tamtego roku to odpadają osoby, które już mają strój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja też jestem zainteresowany strojem - koszulka, spodenki, rękawy i nogawki, jak się znajdzie więcej chętnych to bluzę ciepłą też wezmę Gratisowa koszulka dla organizatora to dobry pomysł Czekam na konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiera Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Czy spodenki będą z szelkami, jeżeli tak to byłbym zaiteresowany zestawem: koszulka, spodenki, nogawki i ewentualnie ciepła bluza jeśli będzie w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Spodenki będą z szelkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ok to ja też byłbym zainteresowany kompletem koszulka spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.