Kuba02021996 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam Chcę sobię kupic drugi długi strój kolarski reprezentacji szwajcarii i nie wiem, czy jest on gładki z dziurkami, czy tak jak mój poprzedni strój klubu movistar ma karbowaną powierzchnię? tutaj podaję linki: strój movistar: http://allegro.pl/movistar-koszulka-i-spodenki-nowosc-m-i2895533314.html strój szwajcarii: http://allegro.pl/promocja-komplet-szwajcaria-i2868214772.html Czy lepszy jest strój szwajcarii od stroju movistar? czy ma gładką powierzchnię i czy opłaca się go kupic? z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Według mnie to jeden ciort co kupisz i tak to jest zrobione z podobnego materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A co sądzicie o ubraniach na rower z Decathlonu? Ma ktoś rzeczy z Top Print i może o nich coś napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba02021996 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Chodzi mi o to, czy ta szwajcarska jest gładka z dziurkami, czy taka jak movistar karbowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Czy lepszy jest strój szwajcarii od stroju movistar? Więcej o stroju Szwajcarii dowiesz się gdy zadzwonisz do producenta czyli BCM Nowatex. Zadzwoń tam i poproś Marcina Lulkę. Wtedy będziesz wiedział czego się możesz po nim spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 czasem kupuję z Decathlonu ale wysokie modele czyli wkładki 5 lub 7, mam teraz 3 pary spodenek z wkładką nr 7 i jestem bardzo zadowolony, wkładka bdb pochłania wilgoć, nie czuc ucisków przy trasie 120 km.Koszulki tez mam tylko jak pisałem wysokie modele można po sezonie w fajnych cenach wychaczyc spodenki udało mi sie kupic jeslii pamieć nie myli po 89 pln nr 7. Więc jak taki zakup to polecam.Co do tych z allegro vika sport to na pewno podróba, wolał btm z BCM Novatex kupować ciuchy. np. KOSZULKA DR 5 IZOL. NIEB. XC B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Wyposażenie rowerzysty... LEGGINSY MEMBRANA ROW.7 CZARNE B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Wyposażenie... Kolarki 5 graph czerwone B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Wyposażenie rowerzysty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Zadzwoń tam i poproś Marcina Lulkę. Mój błąd Macieja Lulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekszosa Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 BCM NOVATEX Ich ciuchy znajdziesz w go sporcie. Ja kupiłem komplet bluzę i spodnie. Nawet solidnie to wygląda. Tylko słaby wybór w go sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Potwierdzam Decathlon nie stoi źle można coś dokupić tanio i nawet niezłej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.