Blueriderfromheaven Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witajcie potencjalni towarzysze widzę że w Dąbrówce wiele rowerzystów, dlatego pytam- czy ktoś szuka kumpla na dłuższe trasy? zapalonych znajomych riderów mam rozsianych w innych rejonach Poznania, korzystam z ich towarzystwa sporadycznie. Szukam kogoś "stacjonarnego". Jeżdze ponownie od przedwczoraj w ta sobote wyruszamy z znajomymi w dluzsza trase ok 60-70 km, moze czesc ringu dookola poznanskiego (pytanie czy przejezdny?) jestes chetna/y - daj znac. To by bylo na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Hej ja jestem z Plewisk, więc możecie mnie zgarnąć po drodze ;-) Najpierw jednak muszę wejść w rytm i trochę kondycji złapać, żeby nie marudzić. Jakbyście jeździli w lutym/marcu to daj znać - chętnie się na jakieś weekendowe wycieczki przyłączę. PS. Ja jestem chętny na wyjazdy tak na maks 5-6 godzin bo w domu mam roczną córeczkę i niestety całodniowe eskapady raczej obecnie odpadają ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ok, dam znać odnośnie soboty jak zorganizujemy sobie wypadzik , jeżeli chodzi o trasy 2-3 h (normalne;) ) zgadamy się w dwójke, oczekuj na wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Super w takim razie czekam na pw jak będziecie gdzieś ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc29wlkp Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Super w takim razie czekam na pw jak będziecie gdzieś ruszać. Witam Was może latem zorganizujemy jakich wypad np. nad morze (hel, kołobrzeg lub inne miasto)' pisze z Rogoźna wlkp., nie mam większych doświadczeń w dłuższych trasach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nawet nie wiesz jak chętnie bym się na coś takiego pisał. Niestety raczej nie mam możliwości obecnie uczestniczenia w takim wyjeździe. Myślę, że jeszcze coś w granicach 2-3 dni dałbym radę wykroić, ale dłuższy wypad niestety w moim przypadku odpada z powodu małego dziecka, które i tak już rzadko widuję przez pracę ;-( Niemniej jak będziesz miał jakieś konkrety to śmiało pisz na pw. Może Twój wyjazd zostanie trochę okrojony czasowo lub coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Hej ja jestem z Plewisk, więc możecie mnie zgarnąć po drodze ;-) Najpierw jednak muszę wejść w rytm i trochę kondycji złapać, żeby nie marudzić. Jakbyście jeździli w lutym/marcu to daj znać - chętnie się na jakieś weekendowe wycieczki przyłączę. PS. Ja jestem chętny na wyjazdy tak na maks 5-6 godzin bo w domu mam roczną córeczkę i niestety całodniowe eskapady raczej obecnie odpadają ;-( Hej ja jestem z Plewisk, więc możecie mnie zgarnąć po drodze ;-) Najpierw jednak muszę wejść w rytm i trochę kondycji złapać, żeby nie marudzić. Jakbyście jeździli w lutym/marcu to daj znać - chętnie się na jakieś weekendowe wycieczki przyłączę. PS. Ja jestem chętny na wyjazdy tak na maks 5-6 godzin bo w domu mam roczną córeczkę i niestety całodniowe eskapady raczej obecnie odpadają ;-( Witam ponownie w sobotę jednak się nie wybraliśmy w trasę, jednak w piątek z kolegą zrobiliśmy ok 80 km trasa mieszaną, prawdopodobnie w ten weekend zrobimy podobną, piszesz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam ponownie w sobotę jednak się nie wybraliśmy w trasę, jednak w piątek z kolegą zrobiliśmy ok 80 km trasa mieszaną, prawdopodobnie w ten weekend zrobimy podobną, piszesz się ? A jaką macie średnią prędkość przelotową? Bo jak pisałem ja dopiero zaczynam zabawę z rowerem i jak na razie rozwijam ~18km/h na dłuższych odcinkach. Moja maksymalna trasa to jak na razie 30km, ale nie byłem specjalnie po niej zmęczony - myślę, że ~50km na raz dałbym radę zrobić. Chciałbym najpierw trochę kondycji złapać, więc zakładałem dopiero takie rzeczy w lutym/marcu, żeby Was nie opóźniać, tak jak pisałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A jaką macie średnią prędkość przelotową? Bo jak pisałem ja dopiero zaczynam zabawę z rowerem i jak na razie rozwijam ~18km/h na dłuższych odcinkach. Moja maksymalna trasa to jak na razie 30km, ale nie byłem specjalnie po niej zmęczony - myślę, że ~50km na raz dałbym radę zrobić. Chciałbym najpierw trochę kondycji złapać, więc zakładałem dopiero takie rzeczy w lutym/marcu, żeby Was nie opóźniać, tak jak pisałem wcześniej. Nie jesteśmy zawodowcami, też odgrzewamy mięśnie po dłuższej przerwie, ale z wysoko postawionym celem - jakieś maratony min. , średnia prędkość to ok 20km/h przy trasie 80 km, jednak będziemy robić postoje 'regeneracyjne', spokojnie, nie zostawimy Cię w tyle, jeżeli jednak poczujesz totalny brak sił, po prostu zawrócimy w kierunku domu albo oddzielisz się i cofniesz sam- kwestia umowna Ostatnio jechaliśmy przez malte, kolega usiadł, ja się dobiłem dodatkowym 1 okrążeniem i powrót wszystko można pogodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nie jesteśmy zawodowcami, też odgrzewamy mięśnie po dłuższej przerwie, ale z wysoko postawionym celem - jakieś maratony min. , średnia prędkość to ok 20km/h przy trasie 80 km, jednak będziemy robić postoje 'regeneracyjne', spokojnie, nie zostawimy Cię w tyle, jeżeli jednak poczujesz totalny brak sił, po prostu zawrócimy w kierunku domu albo oddzielisz się i cofniesz sam- kwestia umowna Ostatnio jechaliśmy przez malte, kolega usiadł, ja się dobiłem dodatkowym 1 okrążeniem i powrót wszystko można pogodzic. Bardziej się boję, żeby Wam zabawy nie zepsuć, bo sam nie potrafię jeszcze ocenić swoich sił. Ale tak się umówmy, że spróbuję już teraz i w razie czego jakbym Was opóźniał to po prostu mi powiedzcie i się rozdzielimy. Myślę, że i tak będzie się trzeba rozdzielić, bo 80km to chyba jednak zbyt wiele dla mnie na razie. Za miesiąc pewnie już z takimi trasami nie będę miał problemu, bo planuję codziennie jeździć do pracy (~35km w obie strony) i pewnie trochę się kondycji nabiorę. Chętnie bym wtedy potrenował do jakiegoś maratonu tak dla zabawy. Zaraz prześlę telefon na pw. PS. w tej weekend pasuje mi tylko sobota, bo w niedzielę wyjeżdżam. Jeśli o mnie chodzi to im wcześniej tym lepiej, ale dostosuję się czasowo do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No to jutro Marcin ruszamy ! jeżeli są jeszcze chętne osoby- zapraszamy do szybkiego kontaktu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czy ktokolwiek dzis planuje jakas ciekawa trase ? Udaje sie nad rusalke ok 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWalczak Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Czy ktokolwiek dzis planuje jakas ciekawa trase ? Udaje sie nad rusalke ok 13 Jakbyś miał ochotę wybrać się kiedyś nad Rusałkę lub Strzeszynek to daj znać Rozpoczynam sezon, więc często tam będę. Formy jakiejś zbyt dużej nie mam (2 lata przerwy było) ale jak na razie te 25-35 km staram się robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam, Ostatnio trochę zwolniłem tempo, ze względu na ilość pracy w tygodniu (że też trzeba pracować...), jeżeli nadal się piszesz, to napisz za pomocą prv wiadomości swojego maila, czy nr tel., jak będę się wybierał, skontaktuję się z Tobą i zobaczymy czy zjedziemy się na jedną tą samą godzinę. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchezzz Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 cześć, jak co myślę, ze chętnie dołączę od drugiej połowy kwietnia, niedawno wprowadziliśy się do Palędzie teraz kwestia dowiezienia rowerów , pewno wkrótce dotrą, generalnie 50 km jak najbardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 cześć, jak co myślę, ze chętnie dołączę od drugiej połowy kwietnia, niedawno wprowadziliśy się do Palędzie teraz kwestia dowiezienia rowerów , pewno wkrótce dotrą, generalnie 50 km jak najbardziej pasuje Witaj sąsiedzie W takim razie czekam na kontakt z Twojej strony. W razie wypadku jutro wybieram się w dłuższą trasę (święta na rowerze ) jeżeli dowiozłeś rowery, zapraszam nr tel. prześle na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grisotto Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja mieszkam w Dopiewcu 2-3 razy w tygodniu jeżdżę po 30-40 km, najwcześniej ok 17.30, w soboty/niedziele mam całe dnie dyspozycyjne zazwyczaj, więc jestem chętny na propozycje po gminie/powiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Zapraszam więc do kontaktu, dziś jadę na wypad 60 -70 km, ale około 13.00 więc raczej się nie zmówimy. Napisz kiedy dokładnie masz w planach jazdę, a postaram się ustosunkować Pozdrawiam ! P.s. Sąsiad z palędzia już sprowadził rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchezzz Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Zapraszam więc do kontaktu, dziś jadę na wypad 60 -70 km, ale około 13.00 więc raczej się nie zmówimy. Napisz kiedy dokładnie masz w planach jazdę, a postaram się ustosunkować Pozdrawiam ! P.s. Sąsiad z palędzia już sprowadził rower ? cześć, już temat dopięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.