dazee Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam mam takie pytanie posiadam hamulec hayes ryde ważę ok 60kg w tym sezonie skończyły mi się klocki więc trzeba kupić nowe zastanawiam się tylko jakiej firmy bo zamienników jest dużo cena jaką mogę zapłacić to max 60zł interesują mnie tylko półmetaliczne jakiej firmy polecacie klocki ( baradine, zeit, clarks , jagwire, unex) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Przestaniesz spamować? Użytkownik rkopec16 już ci odpowiedział: "na samej górze masz temat [klocki do tarczówek] Polecane i niepolecane zamienniki" Skoro jeden twój temat został zamknięty, ponieważ została udzielona odpowiedź, to po co zakładasz nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dazee Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 ok dzięki nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.