Skocz do zawartości

[Torpedo]Pomoc przy zmianie przerzutki w torpedzie

czarek10m

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam taki problem mam torpedo od starego bmx'a z 3 przerzutkami z urwaną linką i takim bolcem co zmiania przerzutki.

Czy dało by rade rozkręcić to torpedo i ręcznie zmienić np na 1 bieg?

Jeśli tak to poproszę najlepiej o jakiś schemat lub zdjęcia bo jestem początkujący w tych sprawach.

Napisano

Troche źle napisałem :D

Mam 3 biegi nie mam linki do tej maszynki co zmienia przerzutki z tyłu a jak sie to odkręci to jest taki łańcuszek czy coś w tym stylu.

Jak raz chciałem zmienić koło do innego roweru to położyłem na ziemi i mój brataniec zaczął tym machać i wypadł ten łańcuszek czy coś w tym stylu.

Chciałem to naprawić ale bez skutku, przed chwilą go rozebrałem jeszcze raz i nie widze tam niczego co by zmieniało przerzutke :/

@Edit

Lepiej by mi było kupić całe koło za 50 zł ale za koło do vigry to troche drogo pamiętam jak kupowałem po 20-30 zł dobre koło z oponami i dętkami.

• Mod Team
Napisano

Tak ten łańcuszek struje biegami poprzez linkę, napisz Jeszce co to za piasta a coś sie wymyśli. Mam na myśli choć producenta a najlepiej razem z modelem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...