CR7 Prezes Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Mam pytanie moge kupic zacisk deore za 122zł i klamke za około 100zł czy kuplo przewodu i cały montarz nie przyebije kosztu kupna całego kompletu (tarcze juz mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Klamka + Zacisk wychodzi 222zł + przewód nie wiem z 40zł + z 40zł za płyn wychodzi, no juz 302zł czyli łacznie 3zł wiecej niz nowy hampel. (to sa ceny strzelane) ja jestem za kupieniem całości lub poszukaj gdzies 535 bez tarczy. Taka moja rada :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leyek Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nie oplaca sie, przeciez z tego co mi sie wydawalo to na allegro mozna dostac ten hampel za 269zl bez tarczy wiec mysle ze takie skladanie wyjdzie Cie wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.