ColibeR Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Witajcie Przymierzam sie do zakupu trenażera ale zanim to nastąpi chciałbym bardziej doświadczonych podpytać po pierwsze czy wogole warto po drugie jesli tak to jaki wybrac model ? Rower trzymany w domu wiec trenażer zajął by mniej miejsca niż dodatkowy rower treningowy i głównie o to mi chodzi, drugą cechą jaka mnie interesuje to możliwie jak najcichsza praca urządzenia. Rozpiętość cenowa z tego co widze jest dosyć spora od 300 do 5k ale kilka modeli miesci sie w granicach do 800zl i mysle ze taki budzet jestem w stanie przeznaczyc. Moze ktos ma i moglby polecic jakis ciekawy model ? Czy potrzebna jest wymiana tylnej opony na taka bardziej "kompatybilna" z trenazerem ? ( aktualnie zalozone: Schwalbe Smart Sam 2.1 kolo 26" ). kilka modeli które znalazlem przegladajac Allegro: ELITE trenażer VOLARE PACK: TUTAJ Trenażer GIST Magnetic: TUTAJ ELITE TRENAŻER NOVO FORCE: TUTAJ Trenażer TACX Sirius T1435: TUTAJ Trenażer TACX Satori Blue T1856: TUTAJ z góry dziekuję za ew. podpowiedzi. Pozdrawiam
Miliron Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Polecam Elite i Tacx z żelową rolką. Ze wskazaniem na serie Novo, która ma ciekawszy system przyłączenia roweru. Bez specjalnej opony nie polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.