Grand231 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nie omieszkam, po większych testach zdam relację z zachowania się sztycy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Super, że się udało ustawić siodełko, ale prawdziwy test przejdzie w błocie, gdzie w każdy zakamarek wejdzie syf i sobaczymy ile to mocowanie jest warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 No racja prawdziwym testem będzie właśnie błoto, na razie siodełko nawet pod dużym naciskiem ani drgnie - na pewno nie ma miejsca coś takiego jak w filmiku na youtube. W sumie nawet jak zacznie się coś z tym dziać to 150 zł to jeszcze nie majątek i można odżałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Super, że się udało ustawić siodełko, ale prawdziwy test przejdzie w błocie, gdzie w każdy zakamarek wejdzie syf i sobaczymy ile to mocowanie jest warte To mocowanie jest w sztycach bonti od początku świata i jeden dzień dłużej. Używałem go z prętami karbonowymi których nie da się specjalnie dobrze osadzić w zwykłym jarzmie. Bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Czy tego typu mocowania podejdą karbonowe pręty siodełka?Szczególnie interesuje mnie sztyca hylix. Spotkałem się z opiniami, że sie nie da, można ale trzeba modyfikować (pilnik w dłoń i jazda ). No i ostatnia, że bedzie działąć bez problemu. Teraz nie wiem, która wersja jest zgodna z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nie podejda. do tego typu sztycy sa specjalne uchwyty z innym ksztaltem gniazd przystosowane do pretow o srednicy 7mm. Oczywiscie mozesz sie bawic pilnikiem. http://bontrager.com/model/06096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.