kadargo Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Plugi mają bardzo duże i długie pianki. Comply są w trzech rozmiarach. Ja używam średnich bo duże też mi wypadają i podobnie miałem w The Plug, choć bardzo mile wspominam te słuchawki.
MokryxD Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Ja mam Sony Ericsson HPM-70. Tylko mam podpięta pod przedłużkę na jacka. Jak dla mnie są wystarczające.
Blueriderfromheaven Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 · Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu No to masz pecha. Zawsze będę reagować na popieranie złodziejstwa i oszustwa. Może jakiś moderator zareaguje i wytnie wpisy od tego o kupowaniu podróbek, z nim samym włącznie. A Ty masz z głową
kadargo Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 · Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu Oczywiście i to grubo... ale nikogo nie okradam.
rybciasum Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Plugi mają bardzo duże i długie pianki. Comply są w trzech rozmiarach. Ja używam średnich bo duże też mi wypadają i podobnie miałem w The Plug, choć bardzo mile wspominam te słuchawki. Rozumiem, oczywiście nie neguje tutaj Twojego zdania, aczkolwiek dać 40 zł za pianki które nie do końca mogą pasować to trochę bezsensu , a co do podróbek, przemilcze temat
madluki Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 http://www.toaheadph...ts/tread/black/ http://www.nokaut.pl...o2200bk-10.html Jedyna jakich nie udało mi sie zniszczyć. Końcówka jacka zalana grubym wytrzymałym tworzywem . Kabel główny w materiałowym oplocie bardzo trudny do zerwania i uszkodzenia . Lewy, prawy kabel od słuchawek jest tez 2x grubszy od typowych i nie plącze sie jak wiekszosc. Korpus alu pancerny. 3 rozmiary gumek. trzymają b dobrze i nie wypadaja
Pwmichu Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Od lat używam CREATIVE EP-630, prawie zawsze jezdze z tymi sluchawkami, nawet na bardzo ostrych zjazdach jeszcze nigdy mi nie wypadły. aukcja np TUTAJ Tłukę takie już 4 rok, stosunek cena/jakość rewelacja. Nigdy mi z uszu nie wypadły
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.