Skocz do zawartości

[słuchawki] dokanałowe niewypadające słuchawki do 130zł

Mexyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem NuForce 600M i wypadały - zwrociłem. Jeżdżę sporo po lasach gdzie łeb mimo amortyzatora zapodaje dobre pogo. Chciałbym przy tej okazji posłuchać jakiegoś Italo Disco. W zasadzie nie zależy mi już na audiofilskich informacjach, że dół jest olbrzymi ale scena schowana w kredensie więc najlepiej dołóż 500zł i będziesz miał XXX-TC500. Krótko - priorytet to stabilne mocowanie w uszach. Znacie coś takiego?

Napisano

Spróbuj może te:

creative ep-510

Sam posiadam takie i nie zamienił bym ich na inny model.

Nigdy mi jeszcze nie wypadły. Ale one są tańsze niż napisałeś. chyba za 50zł możesz już je miec

Napisano

Wydaje mi się że każde słuchawki z mocowaniem za ucho będą dobrym rozwiązaniem. Ja również używam dokanałowych słuchawek ale zawsze daję gumki najmniejsze żeby głębiej wchodziły do ucha co również zapobiega wypadaniu.

Napisano

Od lat używam CREATIVE EP-630, prawie zawsze jezdze z tymi sluchawkami, nawet na bardzo ostrych zjazdach jeszcze nigdy mi nie wypadły.

aukcja np TUTAJ

Napisano

Chłopaki mam jakieś posrane uszy. A gumy nakładane za ucho będą kolidować z kaskiem. To musi być "dokanał" i to pewnie głęboki. Tak zakupiłem ne NuForce'y i tego samego dnia odesłałem bo leciały od razu. Wyjściem będzie coś sprawdzonego czyli np. coś co dla ludzi, u których zwykłe pchełki wypadają z posranych uszu a już konkretny dokanał nie. Może powinniście powiedzieć: tak, pchełki wypadają mi z posranych uszu ale już XXX nie wypadają.

Napisano

Czytałeś mój post wyżej? Kup takie które są na liście u Comply i po sprawie. Jak chcesz wygody i dobrego dźwięku, kup Westone. ;)

Napisano

Witam

Jak jeżdżę bez kasku to mam takie słuchawki:

http://allegro.pl/ko...2872473828.html

Dźwięk niesamowity jak na takie małe słuchawki!

Pod kask też je idzie założyć,tylko trzeba dobrze poregulować mocowanie kasku na głowie.No i najważniejsze dobrze je ułożyć bo jak założymy tak na szybko to po jakimś czasie uwierają.Jak już się spoci głowa to potem ciężko je dobrze spasować.

Pod kask to tylko douszne,tylko wtedy nie słyszysz co jest w okół Ciebie.

Tu poniżej jest podobny temat,może coś Cię zainteresuje:

http://www.forumrowe...-kask-na-rower/

pozdr.

R/

Napisano

Ja używam aktualnie słuchawek Sony MDR-EX50LP. W połaczeniu z odtwarzaczem Sansa Clip i muzyką w formacie flac dają bardzo dobre efekty.

Cena kształtuje się w zakresie 100-120zł więc mieści się w kryteriach.

Co do wypadania - miałem doświadczenia z różnymi typami słuchawek i to czy będą wypadać jest indywidualną kwestią ze względu "konstrukcję ucha" :icon_wink:

Napisano

Wystarczy kupić pianki Comply i nic nie będzie wypadać.

Mi takie pianki nie podpasowały kompletnie, nie potrafie się nimi posługiwać.

Mam czarne gumki do słuchawek, w Soundmagicach PL-11 trzymały się idealnie ucha, nic nie wypadało, w sennheiserach cx300 wypadają, musisz sam wytestować co i jak, ja od siebie polecam firme Soundmagic, świetne słuchawki w świetnej cenie :).

Napisano · Ukryte przez Pixon, 16 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Pixon, 16 Stycznia 2013 - Brak powodu

Kupiłem podróby BEATS'a douszne, mają w komplecie wymienne wkłady które dopasowujesz sobie do środka ucha. Dźwięk- super. Polecam

ok 60 zl...cena super również.

Napisano · Ukryte przez Pixon, 16 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Pixon, 16 Stycznia 2013 - Brak powodu

Nawet oryginały mają dźwięk warty zaledwie ułamek ich ceny. :D BTW jak się czujesz oszukując firmę Monster, uczestnicząc w kradzieży?

Napisano · Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Pixon, 2 Stycznia 2013 - Brak powodu

Nawet oryginały mają dźwięk warty zaledwie ułamek ich ceny. :D BTW jak się czujesz oszukując firmę Monster, uczestnicząc w kradzieży?

Hm, traktuje to jako podarunek 'robin hooda' dla biednych, takich jak ja ;)

Rowery też sobie kradniesz takie drogie bo Cię nie stać?

Rowery też sobie kradniesz takie drogie bo Cię nie stać?

Hm chyba czegoś nie rozumiesz, jeżeli decyduje się na podróby, robię to nie ze względu na firmę-logo, ale specyfikacje i cene, równie dobrze mogłaby to być firma "hakunamatata" a i tak zdecydowałbym się na nie, jeśli masz logo Beats'a w ołtarzu na ścianie w pokoju to przepraszam za haniebne jego potraktowanie. Mp3 też kupujesz przez internet? :D

Hm chyba czegoś nie rozumiesz, jeżeli decyduje się na podróby, robię to nie ze względu na firmę-logo, ale specyfikacje i cene, równie dobrze mogłaby to być firma "hakunamatata" a i tak zdecydowałbym się na nie, jeśli masz logo Beats'a w ołtarzu na ścianie w pokoju to przepraszam za haniebne jego potraktowanie. Mp3 też kupujesz przez internet? :D

To Ty nie rozumiesz że kupowanie podróbek to oszustwo, koniec kropka. Już nie raz pisałem że Beatsy są nie warte swojej ceny a podróbki grają dużo gorzej. Tak na marginesie mam tysiąc razy lepsze słuchawki, nawet kilka różnych modeli. Muzykę kupuję czasami w iTunes ale głównie na CD i jak się da to w Japonii. Podobnie gardzę ludźmi z lewym Photoshopem czy podróbkami Oakleya, dla mnie to zwykłe złodziejstwo i frajerstwem jest tłumaczenie się brakiem kasy.

To Ty nie rozumiesz że kupowanie podróbek to oszustwo, koniec kropka. Już nie raz pisałem że Beatsy są nie warte swojej ceny a podróbki grają dużo gorzej. Tak na marginesie mam tysiąc razy lepsze słuchawki, nawet kilka różnych modeli. Muzykę kupuję czasami w iTunes ale głównie na CD i jak się da to w Japonii.

No to trudno... zgłoszę się komisariat policji.

Wystarczy jak nie będziesz się chwalił tym publiczne i dorabiał ideologii pokrzywdzonego przez życie.

Wystarczy jak nie będziesz się chwalił tym publiczne i dorabiał ideologii pokrzywdzonego przez życie.

Wybacz mi, kwiaty wyśle jutro. :) Chwalił się... rozdajesz przywieszki ! muszę powiedzieć dziecią w sąsiedztwie, będa następni w kolejce :) Trzymaj się

Jesteś żałosny i tyle. Powodzenia w życiu z takim podejściem.

Jesteś żałosny i tyle. Powodzenia w życiu z takim podejściem.

Posłuchaj, odpisałem na problem/pytanie początkującego temat, a nie by wpadać z Tobą w dyskusje, zajmij sie czyms bardziej pożytecznym.

No to masz pecha. Zawsze będę reagować na popieranie złodziejstwa i oszustwa.

Może jakiś moderator zareaguje i wytnie wpisy od tego o kupowaniu podróbek, z nim samym włącznie.

Napisano

miałem kossy plugi które mój brat używał, i twierdził że te pianki są świetne, ja nie potrafiłem tego włożyć w ucho, wadziło mi, następnie w soundmagicach miałem też takie gumki no i ta sama sytuacja co powyżej :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...