maciekmiszcz Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam, postow o tym temacie jest wiele na forum ale w sumie nie zlazlem odpowiedzi na moje pytanie. Jakie mi poradzicie hamulce za 50 zł. moze byc tylko jeden tzn. komplet na jedno kolo. w tej cenie moge kupic LX i ponoc AVID SD5 ale nie ma ich na allegro. Wie ktoś gdzie można je kupić w rozsadnej cenie? Czy ma ktos model SD3 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84348179 i czy moze je poleciec lub odradzić?? Pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 www.arnik.com.pl - komplet na dwa kola avid sd5 - 95 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a moze cos takiego dokładasz 100 zł i masz AVIDa 7 razem z klamkami na dwa koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisałem że mam około 50 zł wiec takie komplety odpadają. bialykom wiesz gdziesz można dostać taki hamulec ale w komplecie na jedno koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.