jasinski21444 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witam, proszę o propozycje podsiodłówek . Torba ma być troche bardziej pojemna od lidlowskiej która była kiedyś sprzedawana z narzedziami ponieważ brakowało mi tam miejsca na dętki oraz telefon. Nie powinna kosztować więcej niż 30-35zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Ja używam Vaude Race Light (występuje w kilku rozmiarach s,m,l,) całkiem fajna, do m-ki wchodzi spokojnie dętka, łyżka, 2naboje co2 z pompką sks airgun, spinka do łańcucha i jeszcze był luz na imbusy albo telefon, l-ka mieści wszystko razem i jeszcze jest ciut miejsca. L : Bob rowerowy shop | Torebka podsiodlowa VAUDE Race Light L czarna | Walizki i torby M: Bob rowerowy shop | Torebka podsiodlowa VAUDE Race Light M czarna | Walizki i torby Swoją kupowałem u niemców ale na allegro też czasem się trafiają. Ogólnie ten typ jest ok, nie wiem tylko jak rzepy zachowują się z większym obciążeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Fajnie by było gdyby szło zmieścić zestaw narzedziowy w czymś podobnym do scyzoryka, łatki, klej, 2 dętki zwinięte w rulonik , smartphona , spinke i łyżke Styl jazdy? MTB XC kilka razy do roku podczas wypadu w góry lekkie AM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.