jasinski21444 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Witam, proszę o propozycje podsiodłówek . Torba ma być troche bardziej pojemna od lidlowskiej która była kiedyś sprzedawana z narzedziami ponieważ brakowało mi tam miejsca na dętki oraz telefon. Nie powinna kosztować więcej niż 30-35zł
Mod Team Maniak Napisano 25 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 25 Grudnia 2012 Ja używam Vaude Race Light (występuje w kilku rozmiarach s,m,l,) całkiem fajna, do m-ki wchodzi spokojnie dętka, łyżka, 2naboje co2 z pompką sks airgun, spinka do łańcucha i jeszcze był luz na imbusy albo telefon, l-ka mieści wszystko razem i jeszcze jest ciut miejsca. L : Bob rowerowy shop | Torebka podsiodlowa VAUDE Race Light L czarna | Walizki i torby M: Bob rowerowy shop | Torebka podsiodlowa VAUDE Race Light M czarna | Walizki i torby Swoją kupowałem u niemców ale na allegro też czasem się trafiają. Ogólnie ten typ jest ok, nie wiem tylko jak rzepy zachowują się z większym obciążeniem.
jasinski21444 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Napisano 26 Grudnia 2012 Fajnie by było gdyby szło zmieścić zestaw narzedziowy w czymś podobnym do scyzoryka, łatki, klej, 2 dętki zwinięte w rulonik , smartphona , spinke i łyżke Styl jazdy? MTB XC kilka razy do roku podczas wypadu w góry lekkie AM.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.