archaizm123456789 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 planuje zakup MARZOCCHI 44 RLO RC i chciałbym usłyszeć opinie użytkownika tego amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Miałem ten amortyzator w wersji 120mm z ramą Merida HFS 4000. Przeszedłem na RS Sida(oczywiście zmieniając też rame-foto w mojej galerii) i w porównaniu z nim to niebo ,a ziemia(-: jeśli chodzi o prace. Strasznie prosty jeśli chodzi o konserwacje. Ma tendencje do zapadania. Nie dałem rady dobrze go wyregulować ,choć może komuś sie udało. Moja przygoda z nim zakończyło sie po jednym sezonie. Edytowane 25 Grudnia 2012 przez bobiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 sorry, że odgrzebuje.temat, ale jestem uzytkowniiem w/w amorka i nie mogę narzekac. Po dotarciu bez żadnych problemów działa i jest ok. Teraz po 2 sezonach oddałem do konserwacji.Polecam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi