marcind Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Przypadkowo stałem się posiadaczem w/w licznika ,nie miałem jeszcze z nim styczności, wygląd dość futurystyczny . Może ktoś z Was użytkował go lub może coś więcej powiedzieć, w necie nie ma zbyt wiele więc postanowiłem zapytać . pozdrawiam
xswistaqx Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Używam tego licznika ponad rok i jestem dość zadowolony. Ma tyle funkcji ile mi się rzeczywiście przydaje, wyświetlacz z dużymi cyframi niestety pod niektórymi kątami słabo czytelny, no i jest bezprzewodowy co jak dla mnie jest zaletą (kabelki od liczników zrywałem średnio w miesiąc od ich zamontowania). Przydałoby mu się podświetlenie i wtedy byłby jak dla mnie idealny.
BARTEK501 Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Cześć. Ja pod choinkę sprawiłem sobie taki licznik. Wcześniej miałem DC4S za 40 zł ale miał tylko 4 funkcje i postanowiłem go wymienić na COUNT8. W ciągu miesiąca użytkowania, licznik zresetował mi się 7-8 razy. Albo wyskakują jakieś dziwne pomiary, np że przejechałem 500m w ciągu 6 sekund. Na początku myślałem, że trzymam go za blisko komputera albo telefonu, że coś zakłóca jego pracę. Później trzymałem go z dala od takich rzeczy, ale problem się powtórzył. Wymieniłbym go, ale gdzieś zapodziałem paragon. Ogólnie podczas jazdy nie mam zastrzeżeń, ale zniechęca mnie to resetowanie. Dobrze że notuję swoje wyjazdy, bo tak licznik by powędrował do kosza. Pozdrawiam.
Ceber Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Cześć. Ja pod choinkę sprawiłem sobie taki licznik. Wcześniej miałem DC4S za 40 zł ale miał tylko 4 funkcje i postanowiłem go wymienić na COUNT8. W ciągu miesiąca użytkowania, licznik zresetował mi się 7-8 razy. Albo wyskakują jakieś dziwne pomiary, np że przejechałem 500m w ciągu 6 sekund. Na początku myślałem, że trzymam go za blisko komputera albo telefonu, że coś zakłóca jego pracę. Później trzymałem go z dala od takich rzeczy, ale problem się powtórzył. Wymieniłbym go, ale gdzieś zapodziałem paragon. Ogólnie podczas jazdy nie mam zastrzeżeń, ale zniechęca mnie to resetowanie. Dobrze że notuję swoje wyjazdy, bo tak licznik by powędrował do kosza. Pozdrawiam. Witam. Mimo iż "posiałeś" gdzieś paragon weź licznik wszystkie dodatki i jak masz pudełko i idź do decathlonu powinni Ci wymienić bez gadania bo to jest ich wewnętrzna marka. Nie powinni Ci robić najmniejszych trudności. Jak załatwisz daj znać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.