netta1987 Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 miał ktoś kontakt z taką bielizną termoaktywną http://allegro.pl/bielizna-termoaktywna-high-therm-r-xl-i2878025250.html bo cena zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatat Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Ja mam komplet Stoor'a i bardzo sobie chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja też podpinam się pod temat, interesuje mnie ten sam komplet co netta1987, tylko rozm. M. Od siebie moge dodać, że kupiłem od tego użytkownika, tej samej firmy opaske termoaktywną high-therm - jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prodigy95 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Te co podałeś wydaja sie ok pod żadnych pozorem nie kupuj gatty i moraj tragedia i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja dzisiaj dostałem właśnie paczkę z tę bielizną high-term. Wnioski po małej 40km rundce po mieście przy +1: Jako pierwsza z 3 warstw ok, chłodu nie czuję. Odprowadza przyzwoicie pot na zewnątrz Bardzo, bardzo wygodna i taka miękka po ubraniu. Za tę cenę przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.