Skocz do zawartości
  • 0

jaki to Romet ?

Gość Romet

Pytanie

Napisano

witam mam taki rower kupiłam go na złomie wypieściłam ma nowe wszystkie części wsadziłam w niego ze 400 zł ale nie wiem jaki to Romet jaka jest jego nazwa wygląda on tak ale jest wrzosowy teraz przemalowany zostanie na czarny mat

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zwykle nazwa modelu jest wypisana na głównym trójkącie ramy, i tak chyba też jest w Twoim przypadku (patrz górna rura głównego trójkąta ramy), notabene jakość zdjęcia szału nie robi :whistling: trudno coś wywnioskować.

Napisano

Zapewne pochodzi z początku lat 90'tych. Może to być Canyon albo CTB ECO. Zdjęcie może być nieco mylące. Dokładanie błotników, bagażnika i rogów było wtedy czymś normalnym, a i z fabryk wychodziły modele MTB w pełnym osprzęcie.

• Mod Team
Napisano

O ile mnie wzrok nie myli to oparty na CrMo ramie, porządny sprzęt. maił kasetę 7s i osprzęt altusa z manetkami instant release i hamulcami canti. Zacny sprzęt. ;)

Napisano

Jeżeli chodzi o model Canyon to klamki były jakimś nieporozumieniem. Kiepski plastikowy wtrysk, ciężko chodziły i wżynały się w palce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...