Gość Romet Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 witam mam taki rower kupiłam go na złomie wypieściłam ma nowe wszystkie części wsadziłam w niego ze 400 zł ale nie wiem jaki to Romet jaka jest jego nazwa wygląda on tak ale jest wrzosowy teraz przemalowany zostanie na czarny mat
Pablito Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zwykle nazwa modelu jest wypisana na głównym trójkącie ramy, i tak chyba też jest w Twoim przypadku (patrz górna rura głównego trójkąta ramy), notabene jakość zdjęcia szału nie robi trudno coś wywnioskować.
mklos1 Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zapewne pochodzi z początku lat 90'tych. Może to być Canyon albo CTB ECO. Zdjęcie może być nieco mylące. Dokładanie błotników, bagażnika i rogów było wtedy czymś normalnym, a i z fabryk wychodziły modele MTB w pełnym osprzęcie.
Mod Team Puklus Napisano 31 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2012 O ile mnie wzrok nie myli to oparty na CrMo ramie, porządny sprzęt. maił kasetę 7s i osprzęt altusa z manetkami instant release i hamulcami canti. Zacny sprzęt.
mklos1 Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o model Canyon to klamki były jakimś nieporozumieniem. Kiepski plastikowy wtrysk, ciężko chodziły i wżynały się w palce.
Pytanie
Gość Romet
witam mam taki rower kupiłam go na złomie wypieściłam ma nowe wszystkie części wsadziłam w niego ze 400 zł ale nie wiem jaki to Romet jaka jest jego nazwa wygląda on tak ale jest wrzosowy teraz przemalowany zostanie na czarny mat
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.