Skocz do zawartości

[Kraków i okolice]Planowane zawody 2013

bubaruba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie czy któryś z forumowiczów zna daty naszych lokalnych zawodów. Chodzi mi o te mniejsze, bo większe już znam. Z czego pamiętam w kwietniu 2012 był mały maraton po Lasku Wolskim. Jak wygląda sprawa w 2013?

Z góry dzięki za odpowiedź i Wesołych Świąt!

bubaruba

wszystko (a trochę tego jest) co jest (lub będzie) w Krakowie znajduje się (lub znajdować się będzie) w kalendarzu na stronie zielonych - rowerowanie.pl

kalendarz uzupełniany jest na bieżąco, można sprawdzić jakie imprezy były w tym roku w okolicach i samym Krakowie

wszystko (a trochę tego jest) co jest (lub będzie) w Krakowie znajduje się (lub znajdować się będzie) w kalendarzu na stronie zielonych - rowerowanie.pl

kalendarz uzupełniany jest na bieżąco, można sprawdzić jakie imprezy były w tym roku w okolicach i samym Krakowie

Niestety co do zawodów rowerowych nie zbyt aktualny :(, nawet o Skandii nie ma informacji.

Niestety co do zawodów rowerowych nie zbyt aktualny :(, nawet o Skandii nie ma informacji.

Może nie doczytałeś, albo ja się nieprecyzyjnie wyraziłem pisząc "kalendarz jest uzupełniany na bieżąco" oznacza to, że należy go sprawdzać na bieżąco, daty imprez pojawiają się zazwyczaj ok. 1-1,5 miesiąca przed, większe cykle są uzupełniane na początku roku (na 2013 kalendarz nie jest jeszcze uzupełniony). Jest to bardzo dokładny kalendarz wydarzeń rowerowych i nie tylko dotyczący okolic Krakowa oraz większych cykli, przejrzyj sobie rok 2012 to zobaczysz :)

http://rowerowanie.pl/kalendarz/2012/5

Może nie doczytałeś, albo ja się nieprecyzyjnie wyraziłem pisząc "kalendarz jest uzupełniany na bieżąco" oznacza to, że należy go sprawdzać na bieżąco, daty imprez pojawiają się zazwyczaj ok. 1-1,5 miesiąca przed, większe cykle są uzupełniane na początku roku (na 2013 kalendarz nie jest jeszcze uzupełniony). Jest to bardzo dokładny kalendarz wydarzeń rowerowych i nie tylko dotyczący okolic Krakowa oraz większych cykli, przejrzyj sobie rok 2012 to zobaczysz :)

Kalendarz zawodów | rowerowanie.pl Kraków - grupa rowerowa

Ok. Zwracam honor, ale niektóre dostępne kalendarze mają więcej informacji dotyczących sezonu 2013. Nie pozostaje nic jak czekać.

A może ktoś z forumowiczów ma informacje na temat organizatorów tego rocznych maratonów w okolicach Krakowa?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...