Poochaty Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Bo ta druga korba to właśnie wersja treking, deore xt też występuje w takiej wersji. Choć nie wiem, czy warto te kilkaset zł dopłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaglab Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jak tam odchudzanie poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko27vr4 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wymieniam sztyce ,kiere i mostek na eastona ea70. Ile wagi ? Nie wiem bo czesci jeszcze w polsce, teraz idzie pod wymiane uginacz,mialem juz nagrany sztywny widelec ale poszedl,szukam dalej. Zdecydowalem sie ze nie wymieniam na razie calego napedu tylko sama korbe na cos z htII,te czesci akurat przed zima. Na wiosne jak sie nic nie zmieni uderzam w kola ,bo chce jeszcze zaopatrzyc sie w dobry kask i ubrania. Bede pisal w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko27vr4 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Jezeli o chodzi o klocowatosc elementow krossa nie do konca mozna sie z tym zgodzic. Niestety kierownica eastona ea70 okazala sie ciezsza od seryjnie montowanej. Kross 248 gr Easton 273gr :-) troche szkoda ze na darmo ja kupowalem ,trzeba bedzie sprzedac.Z drugiej strony mozliwe ze podroba,ale mysle ze forumowicz nie byl by ba tyle nie uczciwy aby mnie o tym nie informowac. Cale szczescie ze sztyca jest lzejsza bo normalnie zalamka by byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Bo tak naprawdę na tych rurkach niewiele zyskasz. A poza nimi coś ruszasz w rowerze jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko27vr4 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) Wiedzialem ze nie wylapie 0,5 kg ale nie myslalem ze kierownica bedzie ciezsza od oryginalu. Szukam przedniego widelca a potem korbe Edytowane 21 Października 2015 przez przemko27vr4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaglab Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Masz na oku jakiś widelec? bo sam planuje zakup i jedyny jaki widziałem to Force 29er. Ile juz urwales gram w stosunku do oryginału od poczatku odchudzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko27vr4 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie mam nic konkretnego,kolega poochaty podrzuca mi linka do Force lecz chce kupic takiego aby mial tylko mocowanie do tarczowychi w dodatku PM,bo nie za bardzo mi pasuje wyglad jak jest mocowanie tarczy i v-brake. Idzie zima,sezon zamkniety wiec cisnienia nie mam. Moze na miejscu cos kupie a jak nie to przy okazji wizyty w polsce. Nie chce juz kupowac okazji na portalach ,tak jak z tymi rurkami ktore tak naprawde szalu nie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Moje Evado jest 1,5 kg lżejsze niż oryginał - looknij w moje rowery. Najwięcej urwiesz na oponach i dętkach, korbie z suportem i sztycy. Resztę odpuść i jak już to widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaglab Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Właśnie ja mysle nad opcją opony+sztywny widelec. Tylko musze wszystko zwazyc i przemyslec czy warto. Docelowo chciałbym 12kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi