Skocz do zawartości

[opinia] Opinia o Kross Hexagon X5 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcesz go kupić? W jakiej cenie? Bo jeśli za 1499 to uwierz, znajdziesz coś dużo fajniejszego obecnie, nawet na hydraulikach jak dobrze poszukasz.

Rower sam w sobie przeciętny, przerzutka przód najtańsza. Rower przeciętny i cena zbyt wysoka jak na to co oferuje moim zdaniem.

Jeśli chcesz teraz wydać 1,5k PLN to popatrz na Allegro i sklepy internetowe. Wrzuć kilka linków - pomożemy w wyborze jak będziesz miał z tym problem.

Napisano

Właśnie mam z tym ogromny problem. Niestety moje posty lądują zwykle w koszu. Chce wydać max 1700zł. W porywach 2000zł. Podobają mi się te Krossy np. level A2 no i te hexagony. A tak to kompletnie nie wiem licze na jakąś propozycje. To będzie mój pierwszy rower. Bardzo prosze o pomoc.

Napisano

Więc bardzo prosze, dajcie link do roweru który będzie godny zakupu na początek. Cena wyżej. Tylko nie biały. Wzrost 170 waga 60kg.

Napisano

W tym przedziale cenowym rower ma się nie podobać tylko być na w miarę przyzwoitym osprzęcie. Jeśli chcesz nowy to nie kupuj w tej kwocie niczego na tarczówkach. Każdy amortyzator w tej kwocie to praktycznie jedno i to samo. Poluj na coś ze starszych roczników np. coś w tym stylu http://www.rowerzyst...html#fragment-2.

Napisano

Rower będzie przeznaczony głównie do jazdy po bezdrożach i lesie,czasem mieście. Fajna ta merida, czekam na dalsze propozycje aby mieć skalę porównawczą.

Rower będzie przeznaczony głównie do jazdy po bezdrożach i lesie,czasem mieście. Fajna ta merida, czekam na dalsze propozycje aby mieć skalę porównawczą.

Napisano

Muszę przymierzyć, może będzie mi pasować, niestety laptop mi się popsuł i poszedł do serwisu więc z jednej czwartej kasy na rower musze zapłacić za serwis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...