OrzelPiotr Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Problem jak w temacie, jeden z tłoczków stracił na szczelności, w momencie zaciskania klamki spod tłoczka wycieka płyn, dodam tylko, że nawet bez założonych klocków lekki ruch klamki powoduje wyciek, sprzęt nie był katowany przebieg około 1500 km. Miał ktoś podobny przypadek, jakaś rada co z tym zrobić. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Na forum jest temat o wymianie uszczelek, kupić luzem nie można firmowych, można zamówić. Jeśli nie to - pozostaje zakup całego nowego zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) No właśnie nic konkretnego o tym modelu zacisku na forum nie znalazłem, a może jakieś info gdzie kupić takowe uszczelki, oraz czy trudno to wymienić. Przeszukałem internet ale nie widzę części zamiennych znalazłem tylko coś takiego ale nie wiem czy da się to zrobić w przypadku 595. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez OrzelPiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://www.velotech.sklepna5.pl/towar/239/uszczelki-do-tloczkow-hamulcow-hydraulicznych-shimano.html możliwe że będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Uszczelki do t�oczk�w hamulc�w hydraulicznych Shimano możliwe że będzie pasować Wielkie dzięki kolego za linka.Niezwykle pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 mi w tektro drako wyciekał olej z przodu i hamulec piszczał. Zaniosłem na gwarancję i w zamian dostałem tektro auriga comp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Hamulec nie ma gwarancji,niestety,-prawdopodobnie zakupię nowy zacisk m596. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 a wie ktoś może jak odpowietrzyć tektro auriga comp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 dzięki, zdrowych i wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi