venom2000 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 uuuuuupppsssssss to się walnąłem zdrowo szukam na octalink ale chyba zostanę przy kwadracie bo coś mi się zdaje że to nie będzie zbyt dobre rozwiązanie zwłaszcza że nie mogę niczego odszukać na taki rozstaw 48/38/28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Jeżeli przy mocniejszym nadepnięciu na pedały łańcuch nie skacze po koronkach, ani nie ociera o ramię przedniej przerzutki, to nie ma sensu wymieniać całej korby. Taka wymiana byłaby oczywiście efektowna z racji wyglądu, ale jednocześnie nieefektywna w aspekcie działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ostatnio naszło mnie zapytanie co mi da przejście z korby na kwadrat na korbę octalink Większą sztywność, której i tak pewnie nie odczujesz. Jak masz dobry suport na kwadrat to nie ma sensu wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ostatnio naszło mnie zapytanie co mi da przejście z korby na kwadrat To ze dobry suport na octalink jest ze 2x droższy ... jeżeli nie skaczesz, nie startujesz w czymś pokroju DH gdzie korba jest znacznie obciążona nie widze sensu wymiany systemu na octalink jeżeli dostępny jest taki sam model na kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak,tak, moi drodzy panowie i pozostanę przy kwadracie dzięki wam za pomocne słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.