cierpong Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 obie klamki sa mniej wiecej w tych samych cenach. do LX sklania mnie 3 stopniowy system regulacji a do Avida wytrzymalosc i niezawodnosc tej klamki. Prosze o opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Który model klamki LX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cierpong Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item98775032_klamki_...od_bl_m571.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 bier fr 5 i nie kombinuj :] ja mam jedna moge ci spylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Od niedawna mam Fr 5 i z czystym sumieniem mogę polecić. Co do LX'ów to nie wiem, bi nigdy ich nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Te LX-y to stare dobre STX-RC w zmienionym malowaniu klamki. Ostatnio Shimano wróciło do nich (dokładnie ten model) oferując z powrotem manetki RapidFire w grupie LX. Jeśli nie zraża Cię ich dosyć masywny wygląd, to możesz spokojnie kupować, ten sprzęt jeździł i jeździ od lat w roweruch z czasów, kiedy Shimano robiło naprawdę kultowe części. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Klamek lx używałem dwa lata nie ma do nich żadnych zastrzeżeń Wymieniłem je tylko dlatego ,że gripy mi nie weszły.Wymieniłem je własnie na Fr5 .Na które tez nie narzekam.Także kupuj waść co chcesz i to i to godne polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 witam, ja miałem klameczki LX i byłem z nich bardzo zadowolony. Wymieniłem na cały komplet Avid SD 7 i nie widzę żadnej różnicy. LX mi się bardziej podobały. Ale jest spora grupa forumowiczów, która uwielbia klamiki Avidd za ich "kultowosć". W kazdym razie nie ma różnicy w pracy. W wadze jest różnica 5-10 gramów na klamce czyli tyle co nic. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.