Kuban5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Witam Wydaje mi się że jest to obecnie najlepszy plecak z bukłakiem w cenie ok 100zł, a jakie są wasze opinie na ten temat? Może macie jakieś inne propozycje? I nurtuje mnie pytanie czy taka pojemność wystarczy na całodniową wycieczkę? czy pomieści bluzę, obiad, narzędzia itp. Obecnie korzystam z plecaka niby 10l z decathlona który jednak jest bardzo mały, ten wydaje się sporo większy.
mariusz231 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Jezeli korzystasz z 10 i jest za maly dla Ciebie, to chcesz kupic 9 litrowy ? Buklak ktory jest dolaczony, ma marna jakosc. Podobne widzialem w go-sport i nie wlozylbym go do plecaka, w obawie o powodz. O siebie moge dodac, ze szukasz czegos w przedziale 12-15 litrow. Jezeli placak ma mocowanie do kasku, zawsze mozesz tam wozic bluze, spodnie itd. Ja swoje tak wykorzystuje. Pod rain cover, takze mozna zawsze cos schowac, jezeli plecak takowy posiada. Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
hadwaodwa Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Dopiero zaczynam przygode z rowere i wlasnie na dniach kupowalem plecak. Mialem bardzo podobny budzet i potrzeby jak Ty tyle ze do jazdy na codzien. Ogolnie uwazam, ze nawet te 15 litrow moze byc za malo. Plecaki rowerowe sa malo pakowne. Ja zdecydowalem sie na fjord nansen bikki- 25litrow. Myslalem ze to bedzie ogromny plecak, ale okazalo sie ze jest taki akurat. Jest to jedyny polecany plecak o takiej pojemnosci ktory mozna kupic ponizej 200zl. Mi udalo sie kupic za 139zl ale tam gdzie kupowalem byla to jedyna sztuka w tej cenie. Sam plecak bardzo polecam. Jedyny minus to brak pokrowca przeciwdeszczowego w komplecie. Buklak oczywiscie tez nie jest dolaczony w tej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.