llancer Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Witam posiadam rame ot. I tu pytanie jaki kolor amortyzatora będzie najlepszy zeby ładnie to wyglądało...Poki co amor ma kolor niebieski ,myślałem nad białym bo większość śrubek będzie czerwona,zaciski od kół itd. też.....Hamulce planowałem białe lub czarne.Koła czarne z czarnymi szprychami,piastami i mam już czerwone nyple oraz czerwone śrubki do tarcz. Kolor jest istotny gdyż niebieski amortyzator nie pasuje do czerwieni,,,,,A do końca roku chce zmienic...Ew.mam znajomośc przy oklejaniu aut itd. Tak ,ze jakaś naklejka z obrazkami itp. była by też pod rozważeniem... Pozdrawiam...Am Amortyzator to taki: http://www.mazoviamtb.pl/forum/index.php?t=getfile&id=307&
rzezniol Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Pytasz nas o swój gust ? Jak dla mnie to rower jest ciemny z białymi akcentami więc amor raczej nie biały bo zdominuje kolorystykę ... Jak będziesz zmieniał kolor to optymalnie czarno-czerwony z ewentualnym białym akcentem w postaci zacisku hamulca. Pozdro TapaTalknięte z Andka
jokulus25 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 a ja bym dał czerwony , taki odcień jak elementy ramy
Sandacz Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Można tu sparafrazować powiedzenie H. Forda: amor może być w dowolnym kolorze... pod warunkiem, że będzie to kolor czarny. I wg. mnie taki najlepiej pasuje do tej ramy :-)
rzezniol Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 I tego się właśnie spodziewałem po tym temacie ... 4 odpowiedzi i każda inna ... Masz swój gust rób jak tobie pasuje ... Pozdro TapaTalknięte z Andka
szybkilopez Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Korona czerwona, a golenie czarne i będzie grało.
Noculak Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Ja bym dał czerwony amortyzator i czarny hamulec.
tommek7 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Ja proponuję brązowy amortyzator, a i jeszcze ramę bym prysnął na różowo
Mod Team Puklus Napisano 23 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2012 Pomarańczowy będzie widoczny z daleka ... a tak na poważnie twój rower, twoje upodobania. Jak masz troche zdolności w fotostodole zmień kolor widelca na jaki chcesz i zobacz jaki będzie najlepszy dla ciebie.
rzezniol Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Ta chyba mrówki ... Jak na jednych zawodach XC po raz drugi dublowałem takiego jednego czerwonego na facjacie jak barszczyk wigilijny jakoś nie wydawał się najszybszy Za to białe są najcięższe ... Pozdro
wiater Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Korona czarna, golenie białe i ewenrualnie napis czerwony
Fenthin Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 A ja rzuciłbym go w róż, z zielonymi goleniami i brązową koroną... Ech, zima przyszła. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.