Skocz do zawartości

[1000-1600] Kross Hexagon X6 2012 czy Kross Evado 2.0 2012?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam zamiar kupić pierwszy rower górski, do jeżdżenia po lesie i czasami mieście.. Mam tylko mały dylemat między tymi dwoma rowerami w temacie. Proszę o pomoc bardziej doświadczonych ludzi ode mnie.

Napisano

Po pierwsze Evado to rower crossowy, a po drugie to oba są beznadziejne i niewarte swojej ceny, ten albo Kands 1300 są o wiele lepsze.

Napisano

Ten temat był pierwszy. I stwierdziłem że nie o to mi chodzi i wole napisać nowy. Jak widać kilka osób mi pomogło i pewnie będe posiadaczem tej meridy

Napisano

Jest na forum jeden temat który nie wyraża pozytywnej opini na temat tego Kands'a, a ten drugi? Nie wyświetla mi sie link.

Musiałaby to zrobić konkurencja bo w tej cenie nie ma sobie równych.

Napisano

Dzięki za propozycje ale niestety czeka mnie naprawa komputera więc z rowerem muszę zaczekać :( a najbardziej dopasowany do moich wymagań będzie chyba Kross level a4 Pozdrawiam

Napisano

Kolega ma a4 i mówi że bardzo dobry rowerek.do lasu i w polne drogi idealny. A kiedy ja niedawno kupywałem rower też myślałem ze bede musial zakup przełożyć z powodu komputera, bo ciągle się wieszał i bluskriny wyskakiwały. Ale w moim przypadku wystarczyło go odkurzyć. Kurz sprawiał że się przegrzewał. Powodzenia w kupowaniu roweru :sweat:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...