logistic Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam. Jestem posiadaczem (od kilku lat) reklamy rowerowej marki extrawheel. Jest to przyczepka rowerowa o powierzchni reklamowej 110x80cm po obu stronach. Po szkole (koniec kwietnia 2013) myślę o rozpoczęciu "pracy" przy reklamowaniu firm. Do tej pory jeździłem z reklamą rodzinnej firmy. Po szkole chciałbym przenieść się do innego miasta (dużego miasta) i jeździć najprawdopodobniej po rynku, deptakach i innych uczęszczanych miejscach. Mam pytanie co do przepisów poruszania się z przyczepką po drogach i wszędzie tam, gdzie nie jest to zabronione znakami "zakaz wjazdu rowerów". Moja przyczepka http://www.extrawheel.com/pl/3/mobilna_reklama/ ma odblask i światło czerwone na baterię (domontowałem). Myślę również o doczepieniu kilku pasków z taśmy odblaskowej na rogach przyczepki. Mam pytanie: Czy z tą przyczepką mogę poruszać się zgodzie z prawem po polskich drogach i wszędzie tam, gdzie nie jest to zabronione? Szukałem w internecie przepisów, ale upewnię się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Są z pewnością wymagania dotyczące przyczepek do przewozu dzieci. Nie kojarzę aby były jakieś obostrzenia dotyczące przyczepek bagażowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.