kamasiema1 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Witam piszę do państwa ponieważ mam mały dylemat spowodowany wyboru ramy . Chciałbym te ramy używać w lekkim dh ( czyli zjazdy po trasach typu liberec (nie będe jej dociskał na maxa ) , oraz w fr (lekkie dropy na 3-4 m i trochę wyboi ) . Linki do ramy duncan _ FORUM DH-zone.com • Informacja Iron horse Iron horse 7point 7 !180mm(Summum,Glory,session) (2887601127) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mam 196 cm wzrostu i ważę 83 kg . (Rama iron horse kosztuje 1900 zł razem z tym co dodaje sprzedawca+ piasta saint ) Ma ona 4 lata była używana w xc / enduro . Na kupno ramy sztycy zacisku piasty sterów mogę przekazać max 2200 zł . Chciałbym się dowiedzieć którą ramę proponujecie lub macie może jakieś inne propozycję . Pozdrawiam Kamil .
koziat Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Zdecydowanie Iron Horse za corso nawet się nie rozglądaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.