hyper2002 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam, za bardzo nie jestem pewien więc wole tutaj zasiegnąć pomocy . Mam rower Cube AMS 110 z hamplami Formula RX , tarcze przód-tył 180mm . Mocowania (o ile wiem są PM przód (Reba) +tył) . Chce ten zestaw zdjąć i założyć Shimano XT BR-M785 . No i pytanie, czy potrzebuję jakieś adaptery czy coś ? czy wszystko będzie pasować bez żadnych dodatkowych części, tylko skręcić zaciski/klamki i jazda ? Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Będzie pasować. Adaptery możesz spokojnie zostawić te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Będzie pasowało. PS Daj znać na PW czy tutaj jak wrażenia po przesiadce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyper2002 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Dzięki Panowie . Po świętach przekładam, dam znać jak wrażenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.