panmisiek Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Witam Kupiłem nową aluminiową ramę podwójnie cieniowaną. Rama od spodniej strony sterów jest zagięta jak widać na zdjęciu (niestety jakość zdjęcia kiepska ale widać w czym problem) Nie wiem czy to w transporcie się uszkodziło czy koleś mnie próbuje w balona zrobić i wiedział o tym uszkodzeniu przed wysyłką. Od frontu ramy (nad zagięciem) jest peknięty lakier ale widać czy to tylko powierzchowne pęknięcie czy poważniejsze uszkodzenie. Rame kupiłem w bardzo dobrej cenie z wieloma innymi częściami. Miał ktoś podobny przypadek?? Co z tym zrobić? POZDROWER!
Schwefel Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Oddaj ramę, bo przy takim uszkodzeniu nie nabijesz sterów = rama jest bezużyteczna.
adriansocho Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Czy na zdjęciach przed zakupem widać te uszkodzenia? Jeśli tak to sprawa oczywista. Jeśli natomiast to przewoźnik - to niech sprzedający się z nim użera...
Mod Team michuuu Napisano 20 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 20 Grudnia 2012 Jeżeli nie rozpakowałeś przy kurierze to będą kłopoty. Sprzedawca może zarzucić Tobie umyślne lub nie uszkodzenie ramy.
panmisiek Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Napisano 20 Grudnia 2012 Jeżeli nie rozpakowałeś przy kurierze to będą kłopoty. Sprzedawca może zarzucić Tobie umyślne lub nie uszkodzenie ramy. jakbym nie rozpakował to nie zobaczyłbym że rama jest zagięta to było kupione na ebayu więc nie ma problemu ze zwrotem chociaż w aukcji zaznaczone było że zwrotów sprzedawca nie przyjmuje ale z racji że rama jest uszkodzona nie ma sprzedawca wyboru jeżeli robiłby problemy to zgłosiłbym sprawę do paypala i nie otrzymałby kasy Tak więc projekt zimowy niestety zostaje anulowany Dzięki za podpowiedzi Pozdrower!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.