pakiet Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam mam okazje kupić tanio hamulec formula oro puro i chciałbym poznać opinie osób które go użytkują lub użytkowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Używałem i mam bardzo dobre wspomnienia, poprzedzone użytkowaniem i dobrymi wspomnieniami z użycia k24, które są właściwie takie same i z następstwem używania formuli r1. Dźwignia dobrze leży w palcach, system regulacji skoku jałowego bardzo skuteczny. Jedne z najlżejszych mimo że mają parę lat. Jedyny minus to dźwignia karbo która może się ciut wyluzować na piwocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 polecam! Tylko kupuj ostrożnie bo większość allegrowych oro to złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakiet Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dzięki chłopaki heble zamówione można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.