seebcioo Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 jak mieszkasz w ck to możesz przymierzyć moje mam chyba 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Masz Exustary 44? Dzisiaj przymierzałem Shimano i 45 pasuję idealnie - jak na mnie szyte ale cena trochę zastanawia. Po długości wkładki Exustar 44 odpowiada Shimano 45 tak wyczytałem (28,5 cm), więc powiedz tylko czy Shimano 45 na Ciebie pasują? Lake też mierzyłem i 45 spoko, ale mogłyby być bardziej dopasowane. A jak Ci się sprawują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 seebcio chyba źle zrozumiał pytanie, bo z tego co wiem, to on ma butki Shimano :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Uuuu szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 taaa sebciu ma sh :/ jakby nie było niedługo się ich pozbędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Byłem w suporcie, mierzyłem Shimano, a w końcu po tym jak nawet moja dziewczyna dała się zagadać kupiłem Louis Garneau Trail X-GRIP i pedały Sh 520-stki... Trzeba przyznać, że dejtrejder miał rację co do twardości podeszwy w Sh i LG. Do tego te drugie znacznie lepiej mi leżały i jak na razie jestem zadowolony nie mogąc się doczekać chrztu bojowego. Szkoda tylko, że śnieg jakoś nie śpieszy się ze znikaniem, ale byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Szczerze mówiąc wątpię że tak na oko dobrze oceniłeś twardość podeszwy Co to sklepów też polecam Suport, można się bez problemów dogadać a ceny naprawdę bardzo konkurencyjne nawet do allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No tak na oko to chłop w szpitalu umarł tym bardziej moje nie wprawione Chodziło mi raczej o taką sztywność typu łatwiej lub trudniej ugina się pod naciskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 W Kielcach bucianego eldorado spd to nie ma, ale cieszyć się z tego trzeba co jest. Jest jeszcze nowy sklep na Warszawskiej - niedaleko dawnego hotelu kierowcy, jakieś 500 m w kierunku centrum, w zeszłym roku nazwozili trochę towaru, może tam coś znajdziesz, an Plantach też mieli kilka par nie tylko Scotta. Ja szukam Monte MTB - na allegro chodzą coś kolo 380. może ktoś wie gdzie można taniej wyrwać ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A wie ktoś gdzie można w Kielcach przymierzyć kaski firmy MET ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 met met Dery nie wiem czy nie pomyliłem, ale albo suport albo na 1-go maja góra lub dół gdzieś tam je kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dzięki a Ty z tego co pamiętam masz MET to gdzie kupowałeś? Wpadł mi fajny model w oko MET Forte i chciałbym przymierzyć gdzieś.Jak by co to Giro Indicator biały 2 razy użyty raczej na sprzedaż. A wiecie coś na temat sklepu Olimpijczyk na Warszawskiej u góry? Ciekawi mnie co tam mają bo jest to sklep niby związany z Velo a tam z tego co pamietam MET mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A wiecie coś na temat sklepu Olimpijczyk na Warszawskiej u góry? Ciekawi mnie co tam mają bo jest to sklep niby związany z Velo a tam z tego co pamietam MET mają Pamiętasz, że mają MET, a nie pamiętasz, co tam mają ! - ... mają rowery (różne), mają części do rowerów, kaski MET i nie tylko, buty, wybiórczo odzież, akcesoria - fajna obsługa, można coś dla siebie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 <p>Velo ma MET a Olimpijczyk jest z nimi związany </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Olimpijczyk o.O to to nie jest dobresklepyrowerowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No właśnie jest dlatego pytam czy tam coś jest ciekawego bo z tego co wiem Velo czyli dobre sklepy rowerowe mają to w asortymencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinwu Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ..w zeszłym roku na pewno mieli tam cały stojak z kaskami meta bo nawet się przymierzałem , a na dzień dzisiejszy to najlepiej tam zadzwonić i zapytać co pozostało http://www.atala.pl/index.php/sklepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 W tym i następnym tygodniu mają zaplanowane dostawy(byłem, pytałem) - sprzęt rowerowy, (servis narciowy jeszcze jest ) akcesoria, z butów raczej wychodzą, kaski na stojakach są, parę ciuchów wisi, rowerów również nie brakuje. Konkrety w przyszłym tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Byłem i kupiłem kask z zeszłorocznej kolekcji w bardzo okazyjnej cenie tak więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja też kupiłem, nie u nich,a w poczciwym Suporcie buty LG+ M540+rękawiczki - wszystko w b.dobrej cenie i już będzie troszkę lżej kręcić... W sumie jak się poszuka, to można znaleźć ciekawe rzeczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.