johny89 Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam Kupilem hamulce Deore 535 Dual Control na allegro za 600zl(Oplacalo sie?). Problem polega na tym ze w komplecie nie ma nakretek do tarcz Center Lock. Chialem sie spytac czy mozna gdzies kupic takie nakretki osobno bez tarcz, jak tak to prosze o namiary Na zdjeciu jest taka tarcza jak moja Z gory dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tutaj masz link do sklepu rowerowego, którego właściciel sprowadzał mi kilka razy nietypowe części z Shimano. Jeśli tylko RP-Pawlak (polski dystrybutor Shimano) ma w ofercie te nakrętki (a pewnie ma, nie mogę teraz sprawdzić bo jestem 700km od domu i wykazu dostępnych części u Pawlaka), to sklep sprowadzi Ci ją bez problemu. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wielkie dzieki. Bardzo mi pomogles!! Jestes wielki Nakretki zamowilem juz w sklepie Probikes. Wszystkim ktorzy maja ten sam problem polecam ten sklep. Nalezy tylko podac model tarczy i git Jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nie ma sprawy, cieszę się, że mogłem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.